Verwerk rapportages sneller en beter

Foto: Gemeente Voerendaal

onzin? Verstopte riolen? Losse tegels? Omgevallen boom? Heeft u last van insecten? Rapportvoorbereiding!

Snelle en betere verwerking

Onze gemeente vindt het belangrijk om meldingen van bewoners snel en correct af te handelen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om een ​​melding in te dienen, via onze website of de Voerendaal-app, telefonisch, mondeling of via Facebook, komt het mogelijk dat de melding niet direct bij de juiste persoon terecht komt en dat het langer duurt voordat deze is uitgekozen en afgehandeld. . Daarom zijn wij als gemeente bezig met het herzien van meldingsprocedures en het aanbrengen van verbeteringen. Het doel is natuurlijk om de bewoners zo snel en effectief mogelijk te helpen!

Verwijzen? Gebruik onze site!

De snelste en gemakkelijkste manier om een ​​rapport op onze website voor te bereiden, is via de knop “Rapport indienen”. De melding eindigt in ons casussysteem en direct naar de beheerder die uw melding in behandeling neemt. Daarom verzoeken wij u om uw melding op deze manier in te dienen en niet via Facebook of Twitter. Ook een melding via de Voerendaal app vinden we leuk. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen, waarbij ons uitgangspunt is: snellere en betere verwerking!

Hoe maak ik een melding?

U kunt uw melding op verschillende manieren aan ons doorgeven.

  • Online via onze site website;
  • Via de Voerendaal app. U kunt de app gratis downloaden op uw tablet en smartphone door op te klikken Google Play Store Van Apple App Store Op zoek naar de gemeente Voerendaal;
  • Bel tijdens kantooruren 045-575 33 99.
READ  Apple toont iPhone-bezitters in apps die zijn goedgekeurd door de Russische overheid

Is er een noodstoring of een melding die om veiligheidsredenen onmiddellijke actie vereist? Geef uw melding dan telefonisch door op 045-575 33 99. Buiten kantooruren wordt u op de hoogte gesteld van het noodnummer.

U kunt berichten of fouten over verlichting doorgeven aan Ziut.

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *