STALKER 2 biedt 4K-ondersteuning en Ray Tracing en komt op dag 1 naar Xbox Game Pass

STALKER 2-ontwikkelaar GSC Game World heeft aangekondigd dat de langverwachte release op de lanceringsdag naar Xbox Game Pass komt en zowel ray-tracing-technologie als 4K-ondersteuning zal bevatten. Xbox Wire-blog“Je kunt erop vertrouwen dat de game op dag 1 naar Xbox Game Pass komt”, aldus GSC.

Bovendien heeft de studio de huidige voortgang van de game gedetailleerd. “We maken goede vorderingen, inclusief Xbox Series X | S-releases. Het doel is om het hoogste kwaliteitsproduct te leveren dat mogelijk is op elk aangekondigd platform. Met snelle SSD-ondersteuning, RTX (zowel Series X als S) en 4K-resolutie (Series X). ), We zijn verheugd om te zien hoe STALKER 2 vorm krijgt om de ultieme ervaring te worden die ons in het begin was beloofd.Gebaseerd op de motortrailer die in december vorig jaar werd uitgebracht, leek het redelijk zeker dat STALKER 2 de grafische envelop zou verleggen. Nu is het fijn om de garantie te hebben dat ray tracing beschikbaar zal zijn in alle formaten, 4K op zowel Xbox Series X als pc.

Ten slotte onthulde de post ook dat de hoofdrolspeler in STALKER 2 de codenaam Skif heeft. Hoewel er niets anders is onthuld over Skif, belooft het SGR dat “zijn acties het nieuwe grote hoofdstuk in de geschiedenis van de regio zullen markeren”.

Er is niet veel bekend over STALKER 2, maar je kunt de eerste screenshot en originele Xbox-advertentie bekijken, plus hoe de studiokop STALKER 2 aankondigde zonder iemand te raadplegen.

Matt Porcello is de nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN in het VK.

Written By
More from Aubrey Mason
Beide Titanfall-games hebben opnieuw last van DDoS-aanvallen
Titanfall-spelers hebben al heel lang last van DDoS-aanvallen. in aprilNa enkele maanden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *