Veteraan Japanse game-ontwerpers hebben de roguelike Shinonome uit de Edo-periode voor pc aangekondigd

Veteraan Japanse game-ontwerpers hebben de roguelike Shinonome uit de Edo-periode voor pc aangekondigd

en danEen Japanse studio opgericht door ervaren game-ontwerpers Kenichi Iwao en Tatsuya Yoshikawa heeft aangekondigd… Shinonomea roguelike spel Het is gebaseerd op het concept van een spookhuis uit de Edo-periode. Het wordt uitgebracht in vroege toegang computer Over stoom- Op 11 november.

Iwao werkte eerder bij CapcomEn de Square Enixen Studio 4°C, DeNA en Oriflamme, terwijl Yoshikawa eerder werkte voor Capcom, DeNA en nintendoen Oriflamme en Sanzigen.

Vroege toegang versie van Shinonome Het zal alle drie de belangrijkste spelmodi bevatten. Hoewel elke modus veel overeenkomsten vertoont, zullen ze in de loop van Early Access nog duidelijker worden. Gebruikersfeedback stelt de ontwikkelaar in staat om een ​​”multi-genre-ervaring te bieden met verbeterde tutorials, een breed scala aan soorten vijanden, waaronder bazen, extra tools en een boeiendere verhaallijn.” De Early Access-periode zal naar verwachting twee tot vier maanden duren, maar kan afhankelijk van feedback langer duren.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

In de omgeving van

Shinonome Het is een roguelike game die draait om het concept van een spookhuis uit de Japanse Edo-periode.

De hoofdpersoon, Yono, is in Onyo’s eerstejaarsstudent. Het belangrijkste doel is om levend uit het spookhuis te ontsnappen door te ontsnappen aan de ayakashi (monsters en wraakzuchtige geesten) en ze te verdrijven.

niet nodig een taak technieken om dit te doen; Je moet de aanwijzingen van de ayakashi noteren, zoals paden en geluiden, en deze gebruiken om strategieën te formuleren.

Shinonome Het is een nieuw type ontsnappingsspel, waarbij je je moed en hersens gebruikt om uitdagingen te overwinnen.

Functiegidsen

  • Japans verschrikking – Geniet van een unieke en angstaanjagende ervaring terwijl je een oud Japans huis verkent dat rustieke schoonheid combineert met duisternis.
  • Verschillende manieren om te spelen Teken ze en houd ze vast. Zet een truc op en ren. Teken hun natuurlijke vijanden… er zijn eindeloze manieren om voor je ayakashi te zorgen. Dit spel begint pas echt als je je eigen manier van werken ontdekt.
  • ben ook – Versla het gedetailleerde spookhuis in “The Lane”. Ontsnap uit een willekeurig gegenereerd spookhuis met behoud van je gereedschap en voedsel om te overleven in Misuji. Verken eindeloze kerkers en torens en neem korte pauzes in de winkels en keukens in Gyou. Elk van de drie spelmodi zorgt ervoor dat je terug blijft komen voor meer.

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Fortnite gaat offline voorafgaand aan seizoen 5, dat vanavond laat begint

Aankondiging van de trailer

Einglish

Japans

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *