Video: Deze ‘absoluut geweldige’ PS2-emulator draait tot 4K op Xbox Series S.

Nogmaals, YouTuber Moderne klassieke spellen Bekijk Xbox Series X-emulators | S, en deze keer op de geheel nieuwe “XBSX2”-manier. Deze specifieke emulator ziet er zo indrukwekkend uit, vooral op de Xbox Series S, dat MVG het over de hele linie “absoluut geweldig” noemt.

Maar wat is het verschil tussen deze emulator en? die we in het verleden hebben behandeld? Welnu, de video breekt alles, maar de XBSX2-emulator werkt heel goed op beide huidige Xbox-consoles en biedt de mogelijkheid om resoluties op te schalen tot 4K en zelfs daarbuiten!

Er is hier een klein probleem, en dat is het punt waar de video in detail op ingaat. Op Xbox Series S raadt MVG aan vast te houden aan: 1440 p om die hogere framesnelheden te bereiken, terwijl de Xbox Series X een stuk beter presteert in 4K Resolutie, wat begrijpelijk is gezien het vermogensverschil. De Series S kan echter nog steeds in 4K draaien!

Hoe kun je dit echt laten werken? Welnu, het is toegankelijk via de Dev-modus, die $ 20 kost om te activeren en alleen bedoeld is om door ontwikkelaars te worden gebruikt, dus we raden je niet aan om het zelf uit te proberen. MVG is echter een echte ontwikkelaar (Hij werkte aan Quake-remaster), en het is geweldig om te zien dat zijn PS2-simulatiebeelden er hier zo goed uitzien!

Bewonder hoe capabel de Xbox Series X | S op PS2-emulators? Laat ons hieronder uw mening weten.

READ  Ontdek de verhalen van de andere kant in Violett Remastered op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale
Vrijgavevenster voor zingen onthuld, Xbox One- en PS4-versies ontbreken
Ontwikkelaar Brass Token heeft een smaller releasevenster voor het aankomende horrorspel bevestigd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *