Video downloaden naar iPhone (dit werkt voor bijna elke app of service)

Video downloaden naar iPhone (dit werkt voor bijna elke app of service)

Soms is het erg moeilijk (of zelfs onmogelijk) om een ​​video naar je iPhone te downloaden. Maar met dit trucje lukt het (bij bijna elke app).

Lees verder na de aankondiging.

Download video naar iPhone – zo eenvoudig is het

Wanneer je een YouTube-, TikTok- of Twitter-video wilt downloaden, is dat vaak niet zo eenvoudig. Je kunt dan proberen de video te downloaden via een speciale app of website, maar dat lukt niet altijd en is erg omslachtig.

Er is echter een speciale opdracht voor je iPhone die het downloaden van video’s een stuk eenvoudiger maakt. U hoeft alleen de opdracht aan uw iPhone toe te voegen. Je kunt de video vervolgens downloaden van vrijwel elke app waar je de link van een video mag delen.

Download de video naar de iPhone

  1. blader naar routinematige as op je iPhone en klik op “Snelkoppeling ophalen”;
  2. Klik op “Taak configureren > Taak toevoegen”;
  3. open de app met de video die je wilt opslaan (bijv. YouTube);
  4. Open de video die je wilt downloaden in de app en tik op Delen;
  5. Tik onder Delen op Meer;
  6. Scroll naar beneden en selecteer “R⤓Download”;
  7. Tik indien nodig op Toestaan ​​of Altijd toestaan ​​en selecteer de downloadresolutie.

Geef bij het downloaden het commando toegang tot je foto’s en de video verschijnt uiteindelijk in je fotobibliotheek. De eerste keer dat u de snelkoppeling gebruikt, moet u nog steeds periodiek op Altijd toestaan ​​tikken. Gebruik je het vaak? Dan hoef je de volgende keer een stuk minder te klikken.

Soms moet je even geduld hebben tot de video die je wilt downloaden op je iPhone verschijnt. Druk dus altijd één keer op de downloadknop en wacht dan even. De video verschijnt meestal binnen een minuut in je fotobibliotheek.

READ  Tienduizenden gestolen databases die online zijn gepubliceerd

Overigens kunnen de hierboven beschreven stappen voor elke toepassing iets anders zijn. Meestal moet je de optie Delen kiezen en vervolgens de opties krijgen waar je de video wilt delen. Zolang je hier “R⤓Download” kunt kiezen, wordt de video op je iPhone opgeslagen.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Abonneer u op onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *