Video: Sommigen van ons geven de voorkeur aan Zelda: Majora’s Mask boven de Ocarina of Time omdat we gelijk hebben

The Legend of Zelda: Ocarina of Time Het wordt terecht beschouwd als een van de beste games in de geschiedenis van de kunstvorm, maar veel toegewijde jazzfans geloven dat dit soort vervolg The Legend of Zelda: Majora’s Mask Het is eigenlijk een favoriete ervaring als je het kunt geloven. Dat kan omdat we met z’n drieën deelnemen aan de video hierboven Zojuist Origineel genoeg om dat soort gekke mening te krijgen, en ja, onze Myspace-profielen waren meestal zwart en rood nadat je het noemde.

Zoals we in de video hierboven hebben laten zien, is het moeilijk te beweren dat het Majora-masker een masker is beter Een spel van Ocarina of Time. Ocarina had alle klassieke sprookjes, originele karakterontwerpen en de bizarre obsessie met het betreden van de lichamen van grote, semi-mythische wezens, het was allemaal een geweldige achtbaan van actie en opwinding met een uitgebreide epiloog. Majora’s Mask is in vergelijking meer een avant-garde Hongaarse korte film over de illegale taxidermiehandel, maar verdomd als we niet meer willen weten over deze duistere en turbulente geheime handel.

Maar u bent van harte welkom om het oneens te zijn, aan welke kant van het geschil u terechtkomt, laat ons weten waarom en hoe met een opmerking op de standaardsite.

READ  De nauwkeurigheid van Meta Quest 2 per oog is lager dan eerder gemeld
Written By
More from Aubrey Mason
Ontwikkelaar brengt ‘re-imaginings’ van Zelda CD-i-games naar Windows en Linux – Gaming – Geeks
Als oefening in GameMaker heeft een ontwikkelaar ‘re-imaginings’ gemaakt van Zelda: The...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *