Video van de grote hit van de PS5 SpiderMan-gameconsole op YouTube

Indrukwekkende video-animatie, gemaakt door Giuseppe Spinelli, van de PS5 in Spider-Man Miles Morales-thema behaalt 1 miljoen views + op YouTube.

Op 6 oktober 2020 toonde LetsGoDigital in samenwerking met 3D grafisch ontwerper Giuseppe Spinelli, aka Snoreyn, een console in beperkte oplage ontworpen door de PlayStation 5, volledig gewijd aan SpiderMan Miles Morales. Giuseppe had een serie 3D-productweergave gemaakt van de PS5 SpiderMan-console, vergezeld van een zeer controversiële video. Bijna 9 dagen zijn verstreken en de YouTube-video is al meer dan 1 miljoen keer bekeken. De reacties zijn werkelijk overweldigend!

De zwarte gameconsole had hetzelfde onderscheidende ontwerp als de reguliere PS5, maar was aan beide kanten versierd met een prachtig 3D-ontworpen Spider – het Miles Morales-logo – die werd weergegeven in een dieprode kleurstelling. Het spinnenweb strekt zich uit over de gehele console en biedt dankzij het glanzende materiaal een perfect contrast met de matzwarte behuizing van de console. De DualSense-controller is ook in hetzelfde thema gebouwd.

YouTube-video van de PS5 Limited Edition

De conceptvideo van de PS5 Limited Edition-console, die meer dan 2 minuten duurt, is al meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube. De teller loopt onverminderd door, meer dan 200.000 mensen hebben de video de afgelopen 24 uur gezien.

De YouTube-video van Giuseppe heeft al meer dan 38.000 likes ontvangen en meer dan 3.400 mensen hebben de moeite genomen om commentaar te geven. We hebben een kleine selectie uitgepakt, om een ​​idee te geven van het gevoel dat deze video bij veel gamers oproept.

Als deze PS5-skin echt uitkomt, zweer ik dat ik dat zal kopen. – Sojiro Genji

Zo zieke man, dacht echt dat dit echt was. – KillerTacos

Kerel, je gaat enorme dingen doen. Geloof me. Dit en veel van uw inhoud staat onder toezicht. Tot ziens! – John Frost

Dit is misschien nep, maar het verdriet van mijn portemonnee is niet echt – DC-legenda

Heb je deze spectaculaire PS5-videotrailer nog niet gezien? Dan moet je het zeker eens gaan bekijken! Alle afbeeldingen zijn ontworpen door Giuseppe zelf, vanaf de schets. Noch Giuseppe, noch LetsGoDigital zijn op enigerlei wijze gelieerd aan Sony Interactive Entertainment. Er is ook geen sponsorcontract of financiële ondersteuning. De beelden zijn ontstaan ​​vanuit een enorme passie voor gamen en een voorliefde voor grafische animaties.

Giuseppe is betrokken bij de PlayStation 5 sinds de allereerste informatie erover online verscheen. Nadat LetsGoDigital in augustus 2019 het patent ontdekte voor de PlayStation 5 Development Kit, die door ontwikkelaars wordt gebruikt om games voor de PS5 te programmeren, heeft Giuseppe een extreem realistische video-animatie van deze console gemaakt.

Inmiddels zijn er tien maanden verstreken en hebben we meerdere keren van zijn talent kunnen genieten. Giuseppe heeft verschillende spectaculaire PS5-video’s gemaakt, inclusief een PS5 Black Edition en de DualSense-controller, wist hij op een bijzonder gedetailleerde en indrukwekkende manier te ontwerpen.

Giuseppe heeft recent gefunctioneerd als vast teamlid van LetsGoDigital. Je kunt de komende maanden, jaren ook veel meer sensationele video’s van hem verwachten. Giuseppe zal zich niet alleen bezighouden met gaming, de Italiaanse grafisch ontwerper zal ook zijn vaardigheden op het gebied van mobiel laten zien. Giuseppe slaagde er ook in om de Samsung Galaxy Z Flip zeer nauwkeurig te ontwerpen, een geweldige preview voor de officiële release.

Sony PS5 Spiderman DualSense

Giuseppe ontwierp ook een PS5 DualSense Controller in SpiderMan Miles Morales-thema. Helaas blijft het een concept, deze console en controller kun je niet kopen.

READ  Groot-Brittannië is het zwaarst getroffen land buiten de VS en Brazilië. Het zal NOG NIET maskers dragen
Written By
More from Aubrey Mason
Wakanda, het verjaardagsfeestje en de presidentiële hoop van Kanye West
Rapper Kanye West zegt dat hij een serieuze campagne voert voor het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *