VideoProc v5.4 Gratis licentiedownload ($ 78,90 waarde) Verloopt morgen, 26 januari

VideoProc v5.4 Gratis licentiedownload ($ 78,90 waarde) Verloopt morgen, 26 januari

jouw claim GRATIS licentie ($ 78,90 waarde) vandaag, voordat de aanbieding afloopt Morgen 26 januari.

Digiarty biedt gratis downloads van de nieuwste versie van VideoProc voor Windows en Mac. Deze software is een allesomvattende videoverwerkingsoplossing voor het downloaden, converteren en bewerken van alle 4K/8K/HD/HDR-video’s, audio op volledige GPU-snelheid. Bovendien helpt het je om scherm/webcam met audio op te nemen.

Belangrijkste kenmerken van VideoProc:

  • Converteer video/audio/dvd naar meer dan 420 formaten en apparaten: MP4 HEVC/H.264, AVI, MOV, FLV, WMV, MP3, WAV, GIF, de nieuwste iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Xbox, Surface, etc.
  • Batchdownload 4K/HD-videoHQ-audio, afspeellijsten, ondertitels van YTB, TikTok en meer dan 1000 niche-sites, live-uitzendingen opnemen.
  • Bewerk video eenvoudigKnippen, samenvoegen, bijsnijden, roteren, spiegelen, vertragen of versnellen, ondertitels/watermerk toevoegen, helderheid/kleur aanpassen, trillende video’s corrigeren, ruis verminderen, enz.
  • druk: Verklein grote videobestanden zonder kwaliteitsverlies, converteer H.264 naar HEVC of vice versa, pas parameters aan, enz.
  • HD-scherm/webcam-opname: Neem het hele of een deel van het scherm op met systeemgeluid en microfoon, schermopname met of zonder webcam.
  • Ondersteuning voor GPU-hardwareversnelling: 47 keer sneller om grote video’s te verwerken met een laag CPU-gebruik, geschikt voor oude/low-end computers.
Video

wat is er nieuw?

  • Verbetering: als gevolg van de nieuwste YouTube-algoritme-update is VideoProc Converter aangepast om ervoor te zorgen dat gebruikers YouTube-inhoud met succes kunnen downloaden
  • Toegevoegd: ondersteuning voor het downloaden van 4K- en 2K WebM-video met audio
  • Opgelost: enkele kleine bugs

Gratis aanbieding eindigt morgen, donderdag 26 januari. Download nu!

READ  Nintendo downloaden - 21 juli 2022 (Noord-Amerika)

Hoe u deze gratis bron kunt krijgen:

Om deze te verkrijgen is volledige en verifieerbare informatie vereist. Als je het eerder hebt gehad Profiteer van deze gratis aanbiedingenU hoeft zich niet opnieuw te registreren. Zolang de voorraad strekt! Lees de algemene voorwaarden om aanspraak te maken op deze aanbieding.

>> VideoProc v5.4 voor Win/Mac ($ 78,90 waarde) – Gratis
Geleverd door Digiarty WinXDVD View
Andere gratis bronnen. Tijdelijke aanbieding.


We publiceren het omdat we een commissie verdienen voor elke lead, dus we vertrouwen niet alleen op advertenties die veel van onze lezers blokkeren. Het helpt allemaal om te betalen voor messengers, servers en hosting.

Andere manieren om Neowin te steunen

Lukt bovenstaande deal niet voor jou, maar wil je toch hulp? Bekijk de links hieronder.

openbaring: rekening binnen Nieuwe aanbiedingen Vereist om deel te nemen aan deals die worden ondersteund door onze StackCommerce-partner. Zie voor een volledige beschrijving van de StackCommerce-privacyrichtlijnen Ga hier. Neowin profiteert van gecombineerde inkomsten voor elke verkoop via Neowin Site met merkaanbiedingen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *