GoldenEye 007 komt deze week naar Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass

De N64 Classic GoldenEye 007 komt op 27 januari eindelijk uit op de Nintendo Switch Online-uitbreidingspas en Xbox Game Pass.

Adverteer via Nintendo YouTube-kanaal en de Xbox-draadbevestigt de langverwachte releasedatum eindelijk wanneer spelers weer in de rol van James Bond kunnen springen in zowel de geliefde singleplayer als multiplayer.

Een reeks lekken en geruchten werd uiteindelijk bevestigd door de twee bedrijven in september vorig jaar, hoewel GoldenEye 007 voorheen slechts een “binnenkort” releasevenster had.

Degenen die de game op Switch willen spelen, hebben zowel Nintendo Switch Online als Expansion Pass nodig (die de N64 digitale bibliotheek toevoegt), terwijl Xbox-gebruikers deze zonder extra kosten kunnen downloaden via Xbox Game Pass.

De twee versies van de game zijn echter niet identiek, aangezien alleen de Switch-versie online multiplayer zal bevatten – de eerste keer dat deze functie officieel beschikbaar is voor een 26 jaar oude game. De Xbox-versie wordt een remaster met nieuwe besturingsopties, prestaties, 16:9 beeldverhouding en tot 4K Ultra HD-resolutie.

GoldenEye 007 is al zo lang volledig bevestigd op Xbox dat fansite True Achievements en zelfs de Xbox-website de prestaties van de game hebben vermeld, maar fans zullen ze later deze week eindelijk in handen kunnen krijgen.

Ryan Dinsdale is freelance journalist voor IGN en treedt op als waarnemend nieuwsredacteur van het VK. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

READ  Feitcontrole: oude Facebook live video gedeeld als Mark Zuckerberg vlees grilt tijdens Big Tech-hoorzitting
More from Madison Garrett
De uitgestrekte Red Alert 2 Mental Omega is eindelijk klaar
Toen we voor het eerst schreven over mentale omega terug in 2018,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *