Vier functies waarvan ik erop moet staan ​​dat ze in elke videogame worden opgenomen

Afbeelding voor het artikel met de titel Vier functies die ik in elk spel zou moeten opnemen

Ik heb in mijn leven veel games gespeeld. Ik zeg “Omar” omdat ik zoveel verschillende levens heb geleefd, die allemaal ongelooflijk saai waren en meestal draaiden om het spelen van verschillende games.

Functies maken het spel. Veel mensen zeggen dit. Als je met een game-ontwikkelaar praat en hem vraagt: “Wat maakt een videogame?” Ze zullen je vertellen: “Kenmerken.” Kom op, vraag het aan een van hen. Als ze dat antwoord niet hebben, weet ik niet wat ik je moet vertellen. Ik spuug hier gewoon. Soms zeg ik gewoon dingen. Het is wat dan ook.

Als je geen spel met functies hebt, wat heb je dan? Ik weet het niet, een film? Maar Zelfs films hebben speciale functies als u dvd, Blu-Ray of Ultra HD 4K Blu-Ray koopt. Soms vind je in deze speciale functies games. Het is grappig hoe het leven zo gaat.

Hoe dan ook, ik heb veel games gespeeld en genoten van veel functies in de games. Wat dat betreft, zou ik je willen vertellen welke functies ik denk dat elke game zou moeten proberen op te nemen in hun ervaring, gebaseerd op de games die ik in mijn vele levens heb gespeeld.

Ik vraag niet te veel van je, ik vraag alleen Gods liefde om een ​​kijkje te nemen.


Een irritant lelijk mannetje waar iedereen een hekel aan heeft

Afbeelding voor het artikel met de titel Vier functies die ik in elk spel zou moeten opnemen

Je ziet dit de hele tijd in videogames. Een kleine man die vreselijk is om naar te kijken, meestal met een schorre stem, en altijd veel te zeggen heeft. Ik denk dat, hoewel hij al in veel games zit, er een verschrikkelijke kleine dwaas moet zijn Allemaal videogame.

Ik raad deze man aan. Zijn naam is Beremi en hij zal het meest voorkomende personage in het spel zijn. Hij is ongelooflijk onbeleefd, altijd in de buurt, zal je advies geven dat op geen enkele manier echt helpt, en er is letterlijk geen deel van het spel waar hij niet bij betrokken is. Hij houdt ook van jou.

Druk op de knop om te schreeuwen

Afbeelding voor het artikel met de titel Vier functies die ik in elk spel zou moeten opnemen

Weet jij hoe in honden leven-Er is een knop waarmee je kunt poepen/scheten laten? Ik vind dat gaaf. Ik denk echter dat het een beetje muf begint te worden en waarschijnlijk is elke game die een shit/scheet-knop heeft een beetje geïsoleerd voor iedereen die geen scheet/scheet laat.

Ik vind echter dat elke game een schreeuwknop zou moeten hebben. waarom niet? Er is geen enkele game die niet baat zou hebben bij de optie om gewoon te gaan schreeuwen. Het zal niet alleen een verademing zijn in stressvolle games, maar het kan ook worden gebruikt om dingen weg te jagen in een tijd van grote nood.

Realistisch automatisch afspelen

Afbeelding voor het artikel met de titel Vier functies die ik in elk spel zou moeten opnemen

Inactieve games zitten overal in de autoplay-functie, en ik denk dat het echt overschat en onrealistisch is. Deze autoplay-modi lijken altijd de speler ten goede te komen, en meestal geven ze niet weer hoe de speler het spel daadwerkelijk zou kunnen spelen.

Daarom denk ik dat games met en zonder automatisch afspelen Realistisch automatisch afspelen moeten hebben, waardoor het spel erg slecht automatisch wordt afgespeeld. Ik denk ook dat er vooraf een waarschuwing moet zijn die zegt: “Waarschuwing: dit is hoe we denken dat je zult spelen. Als je hierdoor gekwetst raakt, moet je waarschijnlijk proberen het spel te spelen.”

Onvermijdelijke oproepen naar je persoonlijke mobiele telefoon van het slechtste personage in het spel

Afbeelding voor het artikel met de titel Vier functies die ik in elke game moet opnemen

Onthoud hoe Toezicht 2 Wilde je mensen vragen om hun mobiele telefoonnummers toe te voegen aan hun account? Ik denk dat dit een geweldig idee is, alleen voor het doel van deze functie. Ik denk dat alle games de onvermijdelijke telefoontjes van 3 uur op je echte telefoon met het slechtste personage in de game zouden moeten omvatten (zie functie 1).

In dit telefoongesprek moet je hoorbaar reageren op het personage met dingen als “Wauw!” en “Dat is echt vooruitziend!” En je moet het menen. Het telefoongesprek van 3 uur zou bestaan ​​uit het personage dat sprak over een verrotte groei die op hun binnenkant van de dij verscheen, en ze zouden tot in detail ingaan op alle ‘natuurlijke remedies’ die ze op hen gebruikten en die niet werkten. Je kunt niet ophangen.

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk Kotaku Australië.

READ  Magnus Carlsen bond Ian Nepomnyachchi in Game 4 van het Wereldkampioenschap schaken - zoals het gebeurde! | sport-
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *