Videogamemedewerkers bij Microsoft en Activision ondernemen stappen om zich te verenigen

Amanda Levine, een kwaliteitsborgingsmedewerker die betrokken was bij de vakbondscampagne van de studio, zei dat de arbeiders gefrustreerd waren dat het bedrijf had geprobeerd de vakbondsverkiezing te stoppen omdat het alleen kwaliteitsborgingswerkers betrof en niet de hele studio. De Nationale Raad voor Arbeidsrelaties onaanvaardbaar Activision probeert om vergelijkbare redenen de vakbondsverkiezingen in zijn studio in Wisconsin te stoppen, maar het bedrijf Doe beroep op de vacaturebank Ook in dit geval.

“Het is gewoon een vertragingstactiek”, zei Lavigne in een interview voordat de stemmen werden geteld.

Een woordvoerder van Activision zei dat de activiteiten van het bedrijf in New York en Wisconsin “heel verschillend” waren qua opzet en dat het van mening was dat de hele Albany-studio in aanmerking zou moeten komen om te stemmen. De woordvoerder zei dat het bedrijf “verschillende juridische opties overweegt”, waaronder pogingen om de verkiezingen ongedaan te maken.

Werknemers van Actvision die zich bij een vakbond willen aansluiten, zouden het bedrijf in de toekomst ontvankelijker kunnen vinden.

In juni heeft Microsoft Kondig een overeenkomst aan Met Communications Workers of America, waarin het beloofde neutraal te blijven als werknemers van Activision in de Verenigde Staten zich na de overname zouden willen aansluiten bij een vakbond. Activision heeft het ongeveer 7.000 Werknemers in de staat, van wie de meesten in aanmerking komen om lid te worden van een vakbond.

Microsoft had een motief voor het zoeken naar een neutraliteitsovereenkomst: het had de politiek machtige Communications Workers’ Union vragen opgeworpen Over de overname, die de toezichthouders onder de loep hebben genomen. De vakbond zei dat haar zorgen over de overname waren weggenomen nadat ze een neutraliteitsovereenkomst had bereikt.

READ  De Castlevania Advance Collection brengt vier klassieke games naar Xbox-consoles

Het bedrijf liet destijds doorschemeren dat het de neutraliteitsovereenkomst zou uitbreiden tot bestaande Microsoft-medewerkers en zei bereid te zijn “voort te bouwen op” de deal. De vakbond testte dit voorstel vooral toen ze kwaliteitsborgingsmedewerkers bij ZeniMax wilde organiseren, en Microsoft volgde.

Misschien had Microsoft nog een extra reden om een ​​neutrale houding aan te nemen. Door te laten zien dat het een gezonde relatie heeft met georganiseerde arbeiders, zou het bedrijf de overname kunnen doorstaan ​​onder een vakbondsvriendelijke Biden-administratie als controle op de deal. intensiveert.

Als om het punt te onderstrepen, zei de voorzitter van de vakbond, Chris Shelton, Ontmoeting met de baas De Federal Trade Commission drong er in oktober bij regelgevers op aan de deal niet te blokkeren.

Karen Wijs Bijdragen aan het opstellen van rapportages.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X krijgt een grote snelheidsupgrade om tegen PS5 te vechten
De Xbox Series X is dankzij de snelle SSD al een behoorlijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *