Visions of Mana komt toch niet naar Xbox Game Pass

Visions of Mana komt toch niet naar Xbox Game Pass

Visions of Mana komt toch niet naar Xbox Game Pass, ook al zegt de officiële website dat.

Dat zegt een Microsoft-woordvoerder Eurogamer Verwijzingen naar Visions of Mana op de Xbox Game Pass-website waren slechts een vergissing en bevestigden dat de komende rollenspelgame niet beschikbaar zal zijn via de abonnementsservice.

“We zijn ons ervan bewust dat Xbox.com taal bevatte die suggereerde dat Visions of Mana naar Xbox Game Pass zou komen en we kunnen bevestigen dat dit een fout was”, aldus de woordvoerder.

“Hoewel we de bibliotheek voortdurend updaten en op zoek zijn naar nieuwe manieren om leden waarde en keuze te bieden, hebben we op dit moment geen plannen om Visions of Mana naar Game Pass te brengen.”

Visions of Mana, dat ergens in de zomer van 2024 zal verschijnen, verscheen eerder in januari verrassend in de Xbox Developer Direct van 2024, dus fans hoopten dat het een Game Pass-titel zou zijn wanneer deze zou verschijnen. Het waarmaken van deze hoop leek waarschijnlijk toen Microsoft het met een 'Play Day One'-tag op de Game Pass-website vermeldde, maar het lijkt erop dat dit niet de bedoeling is.

Square Enix kondigde Visions of Mana aan tijdens The Game Awards in december 2023 als een nieuwe inzending in de geliefde RPG-franchise die naar PlayStation 4, 5 en Xbox Series komt

Ryan Dinsdale is een freelance verslaggever bij IGN. Hij praat de hele dag over The Witcher.

READ  Voor Olympische atleten waren deze spellen stressvoller dan normaal

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *