Vivaldi 5.0 maakt internetten op Android-tablets weer leuk

Vivaldi

Vivaldi is een van onze producten Favoriete webbrowsers, en het bedrijf (met dezelfde naam) erachter heeft onlangs nog een grote release aangekondigd. Vivaldi 5.0 is nu beschikbaar Voor Windows, Mac, Linux, en wellicht met name met betrekking tot wijzigingen in deze versie, Android.

Vivaldi versie 5 heeft een aantal nieuwe functies voor desktop, maar veel nieuwe en interessante functies in deze versie zijn gericht op mobiel. In het geval van Vivaldi betekent dit dat: Android-versie vanuit de browser. (Er is geen iOS-versie van Vivaldi.) Android-tablets krijgen speciale aandacht in deze versie, met verschillende functies die gericht zijn op het verbeteren van de surfervaring op grotere schermen – iets wat Google niet heeft kunnen doen met zijn mobiele browser.

Het idee om de app-prestaties op Android-tablets te verbeteren, is tegenwoordig bijna ongehoord. Deze ongelukkige realiteit staat centraal in onze belangrijkste klacht over Android iPad-alternatieven, waar de programma-ervaring wereldwijd onder de maat is. Ik moet erop wijzen dat Google momenteel de Android-tabletervaring in het algemeen vernieuwt door enkele verbeteringen toe te voegen voor grotere schermen die zullen worden overgedragen naar de volgende versie van het mobiele besturingssysteem. Dat Vroege bètaversie nu beschikbaar.

Met Vivaldi 5.0 kun je meteen genieten van een geweldige surfervaring op je Android-tablet, zonder dat je hoeft te wachten op een Google-update.

volle stapel

Een van de meest welkome functies van de mobiele versie van Vivaldi is beschikbaar op zowel telefoons als tablets: het stapelen van tabbladen. Op mobiele schermen geeft Vivaldi gestapelde tabbladen weer als een tweede rij tabbladen genest onder een primair tabblad. Om een ​​nieuwe tabbladbundel te maken, houdt u de knop Nieuw tabblad ingedrukt, waardoor dat tabblad in een tweede rij onder het primaire tabblad wordt geopend. Als u overschakelt naar een ander primair tabblad op een hoger niveau, wordt de tweede rij tabbladen verborgen, maar het tabblad dat het bevat, krijgt een soort hol en gedetailleerd uiterlijk om u te laten weten dat er meerdere tabbladen onder zijn genest. U kunt ook tabbladbundels maken door tabbladen binnen de tabbladwisselpagina te slepen en neer te zetten.

READ  De BMW M4 uit 2021 daagt de Audi RS5 en de Mercedes-AMG C63 uit in een nieuwe dragrace
Vivaldi's gestapelde tabbladen op je Android-tablet.
Zoom / Vivaldi’s gestapelde tabbladen op je Android-tablet.

Vivaldi

Hoewel ik verwachtte dat ik tab-stacks leuk zou vinden op tablets, vond ik tab-stacks ook erg handig op telefoonschermen. Wat ik heel graag zou willen zien, is de mogelijkheid om mijn tabbladgroepen te synchroniseren, zodat ik een stapel rechtstreeks van mijn desktopbrowser naar mijn telefoon kan trekken. Nu is dit niet mogelijk. Zelfs zonder deze specifieke verbetering van Vivaldi’s synchronisatievermogen, vond ik het stapelen van tabbladen een geweldig mechanisme om mijn werk- en persoonlijke tabbladen op mobiel gescheiden te houden. Het is ook een geweldige manier om een ​​tabblad te ‘verbergen’, dus als uw kinderen uw telefoon oppakken in deze tijd van het jaar, zien ze geen potentiële cadeaus die u aan het bekijken bent.

Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *