335 dagen na release is Starfield nu beschikbaar op Steam

Het heeft lang geduurd, maar Starfield heeft eindelijk een Steam-pagina – om de release van de RPG in de populaire winkel te bevestigen. De eerste nieuwe wereld van Bethesda Game Studios in 25 jaar komt vandaag precies 11 maanden uit en heeft je Starfield Steam-verlanglijstpagina terug voor je – met meer te komen, zo lijkt het.

Precies drie en een half jaar sinds het werd onthuld en iets minder dan een jaar voordat de game werd uitgebracht, wisten we dat het zeker een pc-versie zou krijgen, maar nu is eindelijk bevestigd dat Bethesda’s nieuwe epische RPG Starfield ook een Steam-versie krijgt – via De Steam-pagina van het spel, wie leeft er nu? als laatste.

Verwacht echter nog geen grote ontdekkingen op de Steam-pagina. Hij herhaalt dat Starfield echt een RPG voor één speler is, die Bethesda toch al kort na de oorspronkelijke onthulling van 2018 noemde. Afgezien van het kunnen plaatsen op een Starfield-verlanglijstje, is het grootste gebruik van de Steam-pagina op dit moment als een hub voor toekomstige informatie.

De communitypagina’s en het Steam-discussieforum zijn nu in gebruik – en sommige fans ook Verbaasd dat er geen multiplayer is Bethesda heeft nu ook zowel de laatste twee afleveringen van Into The Starfield op de gamepagina, dus het is de moeite waard om de Starfield Steam-pagina te noteren en speciaal op de verlanglijst te zetten voor updates zoals deze wanneer ze de komende maanden live gaan.

Starfield is een van onze meest langverwachte games van 2022 en we hopen dat Bethesda ons ervan zal weerhouden Skyrim nog eens een paar maanden uit te brengen.

READ  Ontvang 30% korting op Yeelight Smart LED RGB-verlichtingspanelen op Cyber ​​​​Monday

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “335 dagen na release is Starfield nu beschikbaar op Steam”, “type”: “news”, “category”: “starfield”} , ” user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Bethesda Softworks”, “genre”: “RPG”, “title”: “Starfield”, “genres”:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Onder ons was de zevende grootste wedstrijd van het kwartaal
Onder ons kost vijf dollar op Steam, en gratis op mobiel. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *