Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

16 oktober 2020 Een ronde van LucasArts-klassiekers voegt zich bij de Game Pass PC-line-up.

Er is weer een ronde van nieuwe toevoegingen aan Game Pass PC voor de maand oktober, en terwijl we verlangend naar onze consolevrienden kijken spelen Doom Eternal voor ons, er zijn genoeg goede dingen om het verschil te maken – en niet alleen de vernieuwde release van Age of Empires 3.

Op 29 oktober krijgen we een trio klassieke LucasArts avontuurspellen: Dag van de tentakel, Vol gas, en Grimmige Fandango. Verwacht dat dit de geremasterde versies zijn, dus weet dat je maximaal gemoderniseerde speelbaarheid krijgt van deze geweldige versies oude spellen.

Over remasters gesproken, Age of Empires 3: Definitive Edition gisteren op het platform geland, naast een grabbelton met andere geweldige toevoegingen. Dat zijn onder meer slash ’em up Katana Zero, geliefde JRPG Tales of Vesperia: Definitive Edition, roguelite Zelda-achtige The Swords of Ditto en gezelschapsspel Heave Ho.

Die titels doen mee aan het coöp-overlevingsspel, Drake Hollow, dat op 1 oktober Game Pass PC trof. Op 8 oktober kreeg de service ook beide Forza Motorsport 7 en Ikenfell.

Bekijk onze gids voor gratis pc-games als u op zoek bent naar meer goedkope spelopties.

Written By
More from Max Mcgee
Age of Empires 4 had in het openingsweekend bijna 74.000 gelijktijdige spelers op Steam
De historische simulator voor het doden van schapen van Age of Empires...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *