Voegt Google Pay Store Glance en nieuwe instellingen toe op Pixel 8

Voegt Google Pay Store Glance en nieuwe instellingen toe op Pixel 8

Google vereenvoudigt het At a Glance-proces met een uniforme instellingenpagina en voegt een nieuwe In Store-functie toe.

Alles verschijnt nu in één menu dat nog steeds toegankelijk is via de Home-instellingen> Fast Gear-pictogram van Pixel Launcher. Voorheen verscheen de optie ‘Meer functies bekijken’ onderaan en opende in wezen de Assistent-instellingen in de Google-app. Deze is nu verwijderd.

Je vindt hier 21 aan/uit-schakelaars, plus een menu voor personalisatiebeheer met instellingensnelkoppelingen voor gevoelige inhoud op het vergrendelscherm, personalisatie met app-gegevens, personalisatie met Google-accountgegevens, gebruik Google-activiteit, persoonlijke resultaten van de Assistent, thuis- en werkadres en slimme Gmail-functies en locatie.

weer in een winkel
Luchtkwaliteit Reis
Waarschuwingen bedtijd
Waarschuwing voor aardbevingen geschiktheid
Komt eraan Veiligheidscontrole
Werk profiel Timer en stopwatch
Eten en thuisbestellingen Verbonden apparaten
Pakket levering Timer voor meerdere apparaten
Hij reist dagelijks naar zijn werk deurbel
tijd om weg te gaan Zaklamp
Deel ritten

terwijl, in een winkel is een nieuwe ‘In één oogopslag’-functie die ‘boodschappenlijstjes en Google Pay-beloningskaarten toont in ondersteunde winkels’. Dit werd eerder geplaagd met Android 12 en zou nu live moeten zijn.

We hebben het definitieve ontwerp nog niet gezien, maar Google plaagde eerder een snelle blik om de winkel waar je je momenteel bevindt te identificeren met behulp van knoppen om je boodschappenlijstje te openen en de QR-code van de winkel te scannen.

Unified Glance en In Store-instellingen worden uitgerold met versie U.11.playstore.pixel8.570642812 Android-systeemintelligentie. Vanaf vanochtend zien we alleen de ASI-update voor de Pixel 8 en 8 Pro. [U: It’s not yet widely rolled out via the Play Store, while we have a report of sideloading not introducing the new features.]

READ  Oefen met de door AI aangedreven muziekgenerator van Google

Er zijn vandaag geen wijzigingen in de instellingen of nieuwe functies voor de startschermwidget “In één oogopslag”.

Meer in één oogopslag:

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te verdienen. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *