Phil Spencer van Xbox plaagt klassieke Activision-games op Game Pass

Phil Spencer van Xbox plaagt klassieke Activision-games op Game Pass

Xbox-hoofd Phil Spencer is geïnteresseerd in het nieuw leven inblazen van de klassieke games van Activision Blizzard voor Xbox Game Pass en de ‘bewaarder’ van de games te zijn, tenminste wat Xbox Games Studios betreft. Spencer maakte de opmerkingen op de officiële Xbox-podcast een paar dagen nadat de Xbox-Activision Blizzard-deal was gesloten, en zei dat het doel van Xbox is om zijn studio’s aan te moedigen projecten na te streven waarin ze geïnteresseerd zijn.

“Ik denk niet dat een team dat aan iets werkt waar ze niet gepassioneerd over zijn, tot de beste resultaten leidt”, zei Spencer. ‘Dus ik heb misschien een lijst met dingen uit mijn herinneringen en geschiedenis die ik opnieuw wil zien. Iedereen zal dat doen.’

“Als ik alleen maar aan Activision-Blizzard-King denk, en niet alleen aan Activision-Blizzard-King, voeg je Bethesda toe, voeg je de geschiedenis van Xbox, Rare toe… het aantal franchises dat we nu in onze portfolio hebben is nogal inspirerend. ” “Het is beangstigend. Ik heb het gevoel dat we goede bewakers moeten zijn van de inhoud waarmee we te maken hebben.”

Spencer zei dat toen het nog Xbox Studio was Doen Door het spel tot leven te brengen, wil hij ervoor zorgen dat ze dit doen met een drive en verlangen om eraan te werken zonder dat een mandaat hen vertroebelt.

Er is waarschijnlijk een goede reden waarom Spencer dat zegt. pijlers Roodval Het is naar verluidt gemaakt door een team dat niet aan het spel wilde deelnemen Roodval Het veranderde in een live multiplayer-game, maar had geen keus, aangezien eerst Bethesda en vervolgens Xbox er een multiplayer-game voor de live-service van maakten. Spencer zei vervolgens dat Arkane zijn creatieve doelen niet bereikte en feedback kreeg voor verbetering.

READ  Ga naar THE SYSTEM met Glitchangels op Xbox One en Xbox Series X | S.

Hij zei ook dat Game Pass studio’s de mogelijkheid biedt om te experimenteren met projecten waarvoor misschien geen intensievere budgetten nodig zijn. droefheidhet middeleeuwse mysteriespel van Obsidian, was zo’n project, een spel dat alleen bestaat dankzij Game Pass en niet alleen zijn plaats op het platform heeft gevonden, maar ook lovende kritieken heeft gekregen.

Activision Blizzard heeft zeker een sterke verzameling klassieke games waar je in kunt duiken. van impasse Een klassieke FPS HexenVoor gelicentieerde games zoals X-Men En StarTreken zelfs enkele gespecialiseerde spellen, waaronder Verloren koninkrijken RPG op GameCube. Natuurlijk noemden we het een van de slechtste Gamecube-spellen, maar misschien zou een nieuw likje verf en wat aanpassingen het een beetje beter maken.

Geschreven door Josh Broadwell namens GLHF

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *