Volgende Halo-game gelekt door Xbox Insider

het volgende Hallo De game is gelekt door een prominente Xbox-insider. Helaas bevat het lek geen lichtgevende details, of een bericht over wanneer de game zal worden uitgebracht, of zelfs op welke platforms het zal zijn, maar het is vermoedelijk in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc als het de komende jaren wordt gelanceerd. Volgens het rapport waren 343 bedrijven op de een of andere manier betrokken Hallo af en toe samen met de ontwikkeling van oneindige uitstraling. Met andere woorden, het zal niet de volgende game in de franchise zijn Halo 7, of hoe de volgende grote batch ook wordt genoemd. Wat betreft de informatie, het komt op de manier van een betrouwbare en gerenommeerde bron voor Xbox, Jes Corden, die de primeur brak tijdens een recente aflevering van Xbox twee Audionotatie.

Wat is dat Hallo Het spel is, zegt Corden. Het ziet er niet naar uit dat dit het volgende grote deel in de sci-fi first-person shooter-serie wordt, wat betekent dat veel Halo-fans verwachten dat dit het geval zal zijn. Halo Wars 3, wat mogelijk is, maar het zou moeten betekenen dat 343 Industries mede-ontwikkelaar zal zijn van het project zoals het was met Aura Wars 2, een spel dat ik samen met de Creative Assembly heb gemaakt. Halo Wars 3 Het zou logisch zijn, vooral gezien de relatie tussen een campagne oneindige uitstraling en campagne Aura Wars 2.

Interessant genoeg, als dit waar is, roept het vragen op over de toekomst oneindige uitstraling. Als 343 Industries zich aan hun belofte houdt oneindige uitstraling En als het gaat concurreren met andere reuzen in de ruimte, heeft het een groot team nodig om het te ondersteunen, niet alleen een stuk van 343 industrieën.

READ  Video: hier is een grafische vergelijking van Banjo-Kazooie op Switch, Xbox en Nintendo 64

Dat gezegd hebbende, neem hier voorlopig alles met de nodige voorzichtigheid, want het is allemaal informatie over de informele variëteit en is ook aan verandering onderhevig. De bron in kwestie is zeer betrouwbaar, en natuurlijk een nieuwe Hallo Een game van 343 Industries is onvermijdelijk.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten, lekken en de laatste gissingen — klik hier of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. Wat voor soort toevallige uitstraling zou je graag zien tussen de 343 industrieën?

Written By
More from Vanessa Hale
De Fuser-demo is beschikbaar op pc, Xbox, PlayStation en Switch
Samen met het nieuws van de volgende update 1.3. een smeltend De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *