Beste deals voor Galaxy-telefoons, tv’s en meer

– Aanbevelingen worden onafhankelijk geselecteerd door de “Review” -editors. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Black Friday komt en gaat, maar de besparingen gaan door bij Samsung tot het einde twee internet. Gelukkig zijn er nog steeds tal van manieren om hoogwaardige technologie te kopen tegen portemonneevriendelijke prijzen. Samsung Biedt een scala aan pakketten en kortingen op alles van toekomstige smartphones naar mij Keukenbenodigdheden.

Pak uw kerstinkopen aan met aanbiedingen en deskundig advies rechtstreeks op uw telefoon. opnemen voor SMS-waarschuwingen Van het koopjeszoekteam van Review.

U kunt besparen op nieuwe Samsung Galaxy Knoppen2, De Galaxy Tab S7 Zelfs het merk Slimme roestvrijstalen vaatwasser. Niet alleen dat, maar u kunt ook nog meer besparen bij het verhandelen van specifieke apparaten – en dat omvat nog meer afschrijvingen op stijlvolle apparaten Galaxy Z Fold3 5G-smartphone.

Walmart Cybermaandag: Livestream op Twitter met Jason Derulo, PS5-aanvulling voor Walmart+-leden en meer!

meer: Amazon Black Friday Sale is hier – en we volgen live de 150+ beste deals die je niet wilt missen

Top 10 Samsung Cyber ​​​​Monday-deals

  1. Samsung Premiere SP-LSP9TFAXZA 130-inch 4K-serie slimme laserprojector bij Samsung voor $ 4999,99 (bespaar $ 1500)
  2. Samsung Premiere SP-LSP7TFAXZA 120″ 4K-serie slimme laserprojector bij Samsung voor $ 2499,99 (bespaar $ 1000)
  3. Samsung BESPOKE bodemvriezer koelkast in wit glas, gaskookplaat, convectiemagnetron en fluisterstille vaatwasserbundel voor $ 2.862,99 (bespaar $ 933.01)
  4. Samsung 22-inch LED-monitor randloos ontwerp voor $ 99,99 (bespaar $ 70)
  5. Samsung Smart 4-deurs Flex-koelkast met automatisch vullende waterkan en dubbele ijsmaker vanaf $ 2499 (bespaar $ 800)
  6. Combinatie van wasmachine en droger met voorlader met stoom en stoom + in champagne voor $ 1.457,98 (bespaar $ 640,02)
  7. Samsung NX60T8711SS / AA Smart Slide-gasbereik vanaf $ 1.699 (bespaar $ 600)
  8. Samsung Galaxy Book Pro 360 15-inch 1TB en 32-inch M7 4K UHD-monitorcombo voor $ 1.379,98 (bespaar $ 570)
  9. Samsung Odyssey 49-inch G9-gamingmonitor voor $ 1099,99 (bespaar $ 500)
  10. Samsung CJ791 34-inch ultrabrede gebogen monitor voor $ 549,99 (bespaar $ 150)
READ  Gmail voor Android op Chrome OS bijgewerkt met nieuw app-pictogram

Beste Samsung Cyber ​​​​Monday-deals voor huishoudelijke apparaten

Beste Samsung Cyber ​​​​Monday-deals voor laptop, tablet, monitor en projector

Koop de Samsung Galaxy Tab S7 vandaag nog en bespaar flink voor de feestdagen.

Beste Samsung Cyber ​​​​Monday-deals voor smartphones en wearables

De Samsung Galaxy Z Fold3 is een van de nieuwste toestellen van het merk en is met flinke korting verkrijgbaar via electronic commerce.

Doet Samsung Cyber ​​Monday-deals?

Ja – ze doen er nu een, eigenlijk! Samsung biedt momenteel deals voor smartphones, wearables, keukenapparatuur, laptops, tablets, stofzuigers – zo ongeveer alles.

Waarom zou ik rechtstreeks bij Samsung kopen?

Naast aanzienlijk verlaagde prijzen biedt Samsung verschillende vormen van probleemloze verbindings- en installatiemogelijkheden voor bepaalde onderdelen van zijn aantrekkelijke technologie. U kunt bijvoorbeeld gratis kilometers krijgen en uw oude tv recyclen bij uw aankoop Nieuwe tv Van zijn website met gratis levering van zijn bestanden verschillende apparaten.

READ  Saygus smartphone-CEO die nooit een van fraude beschuldigde telefoon heeft vrijgegeven

Kunt u de aankoop financieren of moet u vooraf betalen?

Als je niet direct wilt betalen of het hele bedrag op krediet wilt zetten, kun je ervoor kiezen om maximaal 48 maanden per maand te betalen en de kosten van een nieuwe tv, vaatwasser of andere dure artikelen over vier jaar te spreiden. Geen aanbetaling en 0% APR financiering.

met Samsung Probeer nu, betaal later Aanbieding, u kunt een in aanmerking komend product ook maximaal 21 dagen proberen en beginnen met betalen zodra die tijd is verstreken. Na deze periode kunt u met Affirm in drie termijnen betalen. Mocht je besluiten het product binnen de zichttermijn te retourneren, dan kan dat ook.

Zijn er speciale aanbiedingen?

Ja echt. Overal op de site en tijdens de uitverkoop zijn er andere aanbiedingen, waaronder promoties zoals een gratis paar echte draadloze oordopjes bij de aankoop van geselecteerde draadloze stofzuigers. Dit betekent dat je 200W kunt krijgen van Samsung vliegtuig 75Nu verkrijgbaar met 36% korting voor $ 319, ontvang een set van Galaxy Knoppen2 (meestal $ 149,99) zonder extra kosten. Je kunt dezelfde stijlvolle oordopjes zelfs gratis krijgen bij bepaalde smartphone-aankopen, inclusief de nieuwste versie. Galaxy Z Fold 3.

Moet je Samsung Care+ kopen?

Het hangt er van af. + Samsung zorg Het aanvullende garantieprogramma van Samsung biedt tegen betaling tot vier jaar extra dekking. Afhankelijk van het product kan het alles omvatten, van een persoonlijke voorbereidingssessie tot bescherming tegen mechanische en elektrische problemen. Voor high-ticket items zoals televisies of draagbare producten zoals smartphones, kan het de moeite waard zijn om de verwachte vervangingskosten te onderzoeken en af ​​te wegen tegen de extra garantie.

READ  EU is het niet eens met Apple, zegt dat verplichte USB-C innovatie niet zal verstikken

Er is meer waar deze deal vandaan komt. opnemen voor Privileges en nieuwsbriefregistratie En we blijven elke zondag tot en met vrijdag komen.

Productexperts bij beoordeeld Voor al uw winkelbehoeften. Volgen Beoordeeld op Facebook sociale netwerksiteEn TwitterEn InstagramEn tik tok of Flipboard Voor de laatste aanbiedingen, productrecensies en meer.

Prijzen waren correct op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, maar kunnen in de loop van de tijd veranderen.

Written By
More from Lesley Curry
Sega brengt nieuwe screenshots van Sonic Origins uit, die in juni naar Switch komen
Foto: SEGA Sonic Origins Volgende maand op Nintendo Switch, en als je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *