Volgende maand exclusief verkrijgbaar voor Xbox Console op PS4 en PS5

Een exclusieve Xbox-console komt volgende maand naar de PS4 en PS5. Out of the Blue Games-ontwikkelaar en uitgever Raw Fury heeft vandaag aangekondigd dat het vorige avonturenspel, vanaf 2020, Zee bellen, De exclusiviteit van de Xbox-console vervalt en komt ergens in mei naar beide PlayStation-consoles. Op dit moment is er geen informatie over wanneer dit in mei kan gebeuren, maar aangenomen wordt dat dit eerder dan later zal veranderen, tenzij het natuurlijk een verborgen landing is.

Dit nieuws komt op weg naar het officiële Twitter-account van de game en slechts twee weken nadat hetzelfde Twitter-account de aankondiging begon te veroorzaken. Dat is echter alles wat het Twitter-account onthult. Er is niet alleen geen informatie over wanneer het paar poorten precies zal worden gestart, maar er is ook geen teaserclip of details over deze poorten.

Wat betreft het spel, Zee bellen Het maakte zijn debuut op 8 december als exclusief het startvenster van de Xbox Series X en Xbox Series S Next Generation. Naast deze twee platforms zal het ook beschikbaar zijn via Xbox One en pc, waardoor het geen geschikte exclusieve, maar eerder een exclusieve console is. Destijds was er echter geen woord over getimede exclusiviteit, waardoor veel PlayStation-fans dachten dat de game niet naar de PS4 of PS5 zou komen, maar die veronderstelling was duidelijk verkeerd.

Zee bellen Het is hetzelfde avonturenspel dat debuteerde met een metacritische score van 75 tot 81, afhankelijk van het platform. Op dit moment is het onduidelijk of dit gematigde monetaire succes wordt geëvenaard door enig commercieel succes. Ondertussen beoordeelt 90% van de gebruikers op Steam het spel positief op basis van 808 recensies, waardoor het spel een “zeer positieve” beoordeling krijgt voor een Steam-gebruiker.

“Het is 1934, in het uiterste zuiden van de Stille Oceaan”, zegt een officiële advertentie voor het spel. Nora volgde het spoor van de reis van haar vermiste echtgenoot, stak de oceaan over en bevond zich in een lommerrijk paradijs – een onbekende en vergeten plek bezaaid met de overblijfselen van een verloren beschaving. Welke vreemde geheimen heeft hij, en wat zou Nora kunnen ontdekken tijdens haar zoektocht naar de waarheid? ​

Voor meer berichtgeving over alles over PlayStation, alles over Xbox en alles wat met gaming te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik hier.

READ  Lilbits: Samsung's One UI komt naar Wear OS-horloges, Xbox Cloud-gaming komt naar Windows 10 en iOS (via internet)
Written By
More from Vanessa Hale

Dark Souls 3 draait nu op Xbox Series X met 60 frames per seconde

Dark Souls 3 is de nieuwste game FPS-boost Ondersteuning op Xbox Series...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *