De controversiële Steam-versie van Nier Automata-updates

De controversiële Steam-release van Nier Automata krijgt een upgrade-patch, hoewel wat deze patch zal doen en wanneer deze wordt uitgebracht, onbekend is. Het is weken geleden sinds de release van Xbox Game Pass voor pc van Nier: Automata en het duurde niet lang voordat fans zich realiseerden dat de verbeteringen van deze versie de Steam-versie leken te overtreffen, die merkbaar werd geplaagd door veel problemen. Fans kwamen tussenbeide om een ​​aantal van hen zelf te repareren​ Gamers hebben voornamelijk om fixes voor de Steam-versie gevraagd sinds de release in 2019, en de beslist betere Xbox Game Pass-versie heeft deze problemen naar voren gebracht.

Nair: Automata – Steam

Nier: Automata – Xbox Game Pass

Na weken van stilte sinds de Xbox Game Pass van de pc de officiële gameversie heeft uitgebracht Twitter-account van de NieR-serie Aangekondigd dat de upgrade onderweg zal worden gecorrigeerd.

Zoals je in de bovenstaande tweet kunt zien, is het niet bekend wat deze upgrade-patch zal repareren of wijzigen, en het lijkt erop dat de releasedatum niet in zicht is. Alleen al het nieuws dat er een patch in de weg zit, geeft fans een goed gevoel over wat er gaat gebeuren, zoals blijkt uit de reacties op de tweets hieronder.

Honderden andere tweets zoals de hierboven genoemde zijn te vinden in reacties op de updateaankondigingstweet, en hoewel sommigen hun ergernis uiten over hoe lang het duurde voordat de patch de Steam-release bereikte, is het algemene gevoel er een van opwinding.

Het is afgelopen met het spel subredditRedditors zijn enthousiast over het nieuws, terwijl ze ook gissen waarom de correctie nu plaatsvindt.

“Het was misschien al een tijdje een Steam-versie-patch in ontwikkeling, maar ze hebben net eerst Game Pass uitgebracht,” Eloymm compensator Hij zei. “Met name gezien het feit dat de remaster van Nier binnenkort uitkomt, is het logisch dat ze hun andere populaire game willen updaten, dus misschien zit het al een tijdje in de plannen. We zullen het nooit echt weten. Het is echter beter laat te laat. dan nooit. “In afwachting van deze upgrade-patch om toegang te krijgen tot de Steam-versie van Nier: Automata, bekijk je dit verhaal met de verschillen tussen de Steam-versie en de Windows Store-versie. Als je enthousiast bent over de NieR Replicant versie 1.22474487139 … bekijk dan de openingsfilm voor de game en lees dan onze mening over de game in de laatste IGN-preview.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. Je kunt het volgen Twitter @ LeBlancWes

READ  Paul Keres "Special" in ChessBase Magazine # 199
More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *