Volgende titel Mass Effect om de Unreal Engine te gebruiken

Vorig jaar was een goed jaar voor Mass Effect-fans. De volgende inzending in de franchise werd vorig jaar officieel aangekondigd rond deze tijd en het lijkt erop dat er teruggebeld is naar de originele trilogie. Vervolgens werd begin dit jaar de opnieuw vormgegeven trilogie uitgebracht, waarmee Mass Effect weer in de schijnwerpers kwam te staan. Gelukkig merkt een recente ontwikkelaarspost op dat de Bioware-trein niet snel vertraagt.

Bioware-producent Brenon Holmes ging vanavond naar Twitter en plaatste een link naar de vacature van het bedrijf. In een tweet waarin de vermelding werd gepromoot, zei Holmes dat Bioware op zoek is naar programmeurs met ervaring met Unreal Engine 4/5. Het einde van de tweet geeft aan dat de persoon in kwestie zich bij het team zal voegen om aan de volgende Mass Effect-game te werken. Dit bevestigt volledig dat Bioware de motor terugbrengt die ze moesten achterlaten.

Dit is geweldig nieuws voor zowel de ontwikkelaars zelf als de fans. Na het ontwikkelen van de originele trilogie op Unreal Engine 3, werd EA Bioware gedwongen om naar Frostbite te verhuizen met Mass Effect Andromeda. Dit leidde, zoals bekend, tot een hele reeks problemen. Frostbite is niet ontworpen om het soort experimenten aan te kunnen waar Bioware om bekend staat. Het veroorzaakte grote hoofdpijn voor het team en speelde een belangrijke rol in de turbulente ontwikkelingscyclus. Met Unreal terug op de kaart, hopen we dat Bioware zich op een veel betere plek bevindt.

READ  Desi TikTok-alternatief: drie vrienden uit het afgelegen dorp Rajasthan ontwikkelen de Vande-app
Written By
More from Aubrey Mason
Reclamespotjes in tv-stijl komen naar consolegames
schermafbeelding: Robocop Er zijn advertenties op YouTube, advertenties op Twitch en advertenties...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *