Volgens Sony gaan games voor één speler absoluut niet dood

Reeds ervaren gamers hebben tijd om te praten voor games voor één speler

“Single Player-games sterven uit.” Het is een uitspraak die u de laatste tijd genoeg heeft gehoord. Een uitgelekte presentatie van Sony bewijst echter het tegendeel.

Recente con Ondeugd bekijk een interne presentatie van Sony. De presentatie, gemaakt voor ontwikkelaars in 2019, was gericht op de “activiteiten” en de ingebouwde “game-help” van de PlayStation 5.

De presentatie begint met een sterke uitspraak: “Iedereen weet dat de singleplayer aan het sterven is”. Op diezelfde dia toont Sony ook enkele van hun best verkochte multiplayer-games, zoals Grand Theft Auto V in Black Ops 3. In de volgende dia weerlegt Sony die bewering. Op basis van interne trackinggegevens kunnen ze besluiten dat de singleplayer floreert. PlayStation-gebruikers brengen meer tijd offline door dan online. De effectieve dia’s kunnen niet worden weergegeven omdat er een watermerk op staat dat de identiteit van de bron aangeeft.

Niet genoeg tijd

Toch ervaren gamers ook pijnpunten bij games voor één speler. Een van die pijnpunten is dat spelers bijvoorbeeld niet meer weten waar ze het laatst zijn vertrokken, waardoor het moeilijk wordt om het spel weer op te pakken. Het is ook moeilijk om sociaal te zijn over het spel zonder het risico van spoilers.

Gamers ervaren ook een gebrek aan tijd, en als je een game voor één speler speelt, weet je nooit precies hoeveel tijd je verliest. En als spelers eindelijk wat tijd kunnen vrijmaken om te spelen, weten ze niet waar ze gebleven zijn. Juist op basis van die ervaringen heeft PlayStation het “Activiteiten” -systeem op de PlayStation 5 geïmplementeerd. Op die manier hebben spelers een indicatie van hoe lang een bepaald hoofdstuk precies zal duren en kunnen ze gemakkelijk van het ene hoofdstuk naar het andere overschakelen. . springen.

READ  De regering van Rajasthan annuleert UG-, PG-examens in alle staatsuniversiteiten

Speel je liever singleplayer of multiplayer? Laat het ons weten in de comments!

In dit artikel

PlayStation 5

Merk: Sony

Categorieën: Troosten

Koop deze hardware:

logo bol.com
Amazon-logo

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat er gaande is in het gaming-universum!

Dit artikel kan links bevatten waar Gamerverse een commissie over een verkoop ontvangt (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Written By
More from Aubrey Mason

Pourakarmikas (sanitaire werkers) protesteren in Bengaluru: vraag om PBM-kits na 23 COVID-positieve tests

@aicctukar op Twitter Sanitatiewerkers (Pourakarmikas) organiseerden vrijdag een protest in Bengaluru en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *