Voor hoeveel wedstrijden is Aleksandar Mitrovic verbannen? De Fulham-spits stuurde een scheidsrechter weg die tegen Manchester United aandrong en lang opwarmde na het incident met Cristiano Ronaldo in 2017.

Aleksandar Mitrovic bereidt zich voor op een lange periode aan de zijlijn als de Fulham-spits van het veld wordt gestuurd nadat hij scheidsrechter Chris Kavanagh een duw heeft gegeven.

Tijdens de FA Cup-wedstrijd van de Cougars tegen Manchester United op Old Trafford reageerde de Serviër boos op Kavanagh, die de gastheren een strafschop toekende en Willian na een handbal op de lijn stuurde.

GT

Mitrovic werd boos en duwde Kavanagh

Fulham stond op dat moment met 1-0 voor, maar het was een duidelijke handsbal, en toen Kavanagh terugkeerde van het VAR-scherm duwde Mitrovic de scheidsrechter en werd weggestuurd en de spits kon lange tijd out zijn.

Het bleek een beslissend keerpunt in de wedstrijd te zijn toen Man United de resulterende penalty scoorde en uiteindelijk met 3-1 won en de Cotchers uit de strijd sloeg met Mitrović die hen eerder de leiding gaf.

Hoeveel wedstrijden zal Mitrovic missen?

Een rode kaart voor iets anders dan het weigeren van een scoringskans of twee boekbare overtredingen gaat gepaard met een schorsing van drie wedstrijden.

Dit komt omdat elk ander misdrijf als gewelddadig gedrag wordt beschouwd en het betalen van een straf bijna net zo gewelddadig is.

Het is echter waarschijnlijk dat de aanvaller voor een langere periode wordt tegengehouden, op basis van eerdere incidenten.

In 2017 kreeg voormalig Manchester United en Real Madrid-spits Cristiano Ronaldo een schorsing van vijf wedstrijden nadat hij Ricardo de Burgos Bengotxea had geduwd tijdens een Spaanse Super Cup-wedstrijd.

Ronaldo kreeg een tweede gele kaart van de scheidsrechter nadat hij geacht werd in het strafschopgebied te duiken.

De Portugese vedette reageerde boos en duwde de scheidsrechter.

Meest gelezen in het voetbal

Mitrovic duwt de scheidsrechter als Fulham in elkaar zakt met drie rode kaarten bij Man United

Fraser Forster kreeg een verrassende oproep om de geblesseerde Engelse doelman te vervangen

Mitrović moest van het veld worden gehaald

De Spaanse voetbalautoriteiten hebben Ronaldo’s schorsing van vijf wedstrijden ingetrokken, dus Mitrović kan meer straf verwachten.

Er was ook sprake van dat Bruno Fernandes een schorsing van vijf wedstrijden zou krijgen na de 7-0 nederlaag van Manchester United tegen Liverpool.

De ster van de Rode Duivels duwde de assistent-scheidsrechter, maar ontweek een schorsing, ondanks dat Martin Cassidy, CEO van Ref Support UK, opriep tot een lange schorsing van de scheidsrechter.

Het is daarom zeer waarschijnlijk dat we de topscorers van Fulham een ​​tijdje niet zullen zien.

Het team van coach Marco Silva zal wedstrijden moeten spelen tegen Bournemouth, West Ham en Everton, en ze zullen zeker zonder Mitrovic zitten en we zullen hem misschien pas eind april zien.

Het is nu aan de voetbalbond om te beslissen hoeveel wedstrijden Mitrovic zal missen vanwege zijn belachelijke beslissing om de scheidsrechter onder druk te zetten.

READ  De belangrijkste oppositiekandidaat van Wit-Rusland duikt onder aan de vooravond van de cruciale presidentsverkiezingen
More from Madison Garrett
Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon
Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *