North Carolina Football: Game-by-Game Voorspellingen voor 2020

Het gezegde luidt: “Als God geen teerhiel is, waarom is de lucht dan Carolina blauw?” Wel, als er ooit een jaar is geweest waarin de North Carolina Tar Heels hulp van boven nodig hebben, het zou 2020 zijn.

Met quarterback Sam Howell klaar om een ​​potentieel dynamische aanval te leiden en met wat een verbeterde verdediging zou moeten zijn onder de tweedejaars coördinator Jay Bateman, moeten de Tar Heel-gelovigen hopen en bidden dat er voetbalwedstrijden worden gespeeld. Na een seizoen 7-6 in het eerste jaar van de terugkeer van Mack Brown, weten de Heels dat ze deze keer veel meer kunnen bereiken.

Hier is een blik op elk van de wedstrijden in North Carolina door de ogen van een aantal redacteuren van Athlon Sports en een medewerker van het college football.

Voorspellingen van voetbalwedstrijden in North Carolina voor 2020

Steven Lassan (@AthlonSteven)

Clemson is de onbetwiste favoriet bovenop de ACC, maar de tweede plaats komt waarschijnlijk neer op North Carolina of de Notre Dame. De Tar Heels waren een sterk verbeterd team bij het debuut van coach Mack Brown afgelopen herfst, en het momentum zal niet vertragen in 2020 dankzij de terugkeer van quarterback Sam Howell en een van de beste ontvangende korpsen van het land. Het scoren van punten zal geen probleem zijn voor North Carolina, maar de verdediging zal een aantal nieuwe gezichten nodig hebben om in de loopgraven te verschijnen om Aaron Crawford en Jason Strowbridge te vervangen. De Tar Heels hoeven in het reguliere seizoen niet tegen Clemson of Louisville te spelen en de belangrijkste wedstrijden tegen Virginia Tech en Notre Dame vinden plaats in Chapel Hill. Met een gunstig schema en de op een na beste quarterback van de conferentie zou een reis naar het ACC-titelspel in 2020 binnen handbereik moeten zijn voor Brown.

READ  Amed Rosario's hitting ellende is nog steeds een grote zorg voor Mets

Mark Ross (@AthlonMarkR)

De stukken zijn klaar voor North Carolina om te strijden voor een plek in de ACC Championship Game, hoewel het opheffen van de divisies en de toevoeging van Notre Dame voor dit seizoen het pad moeilijker maakt. Zolang Sam Howell gezond blijft en zich blijft verbeteren, hebben de Tar Heels een kans om elke wedstrijd te winnen, vooral met hoe hun schema eruit ziet. Er zullen onderweg obstakels zijn, maar als UNC Virginia Tech thuis kan verslaan en Virginia en Duke onderweg kan afhandelen, zou het team van Mack Brown op Black Friday zijn grote botsing met de Notre Dame moeten aangaan in de strijd voor die reis naar Charlotte. Dan zullen we zien of deze Tar Heels klaar zijn voor prime time of gewoon voor een redelijk goed team.

Jon Kies (@JonRKinne)

North Carolina won niet alleen een bowl-game in 2019, maar ze sloten ook af met een bloeiperiode door hun laatste drie games te winnen met een gecombineerde 152-30. Nu geven de Heels veel van hun productie aan beide kanten van de bal terug. Als er een ACC-team is dat zich bij Clemson zou kunnen voegen als nationale kanshebber, zou het heel goed Carolina kunnen zijn.

Het helpen van zaken is het schema. Ze hoeven Louisville niet onder ogen te zien en Pittsburgh werd verwijderd tijdens de herschikking. Notre Dame is een taaie tegenstander, maar de Fighting Irish komen naar Chapel Hill en de brede ontvangers in North Carolina kunnen grote problemen opleveren voor de onervaren hoeken van de Ieren.

READ  JA Happ geeft meerdere redenen voor de flop van zijn laatste Yankees

Die wedstrijd tegen de Notre Dame zou kunnen bepalen wie Clemson speelt in het ACC-titelspel. Ik denk dat de Heels de Ieren zullen verrassen, hoewel ik niet kan zien dat dit team 11-0 gaat. Misschien zal het in Florida State zijn of thuis bij Virginia Tech, maar op een gegeven moment zullen ze verslagen worden. Ik vermoed dat na het hoogtepunt van de verbluffende ND, met het ACC-kampioenschap tegen Clemson de volgende week opdoemt, North Carolina een teleurstelling lijdt en naar Miami valt. Maar ik vermoed dat UNC-fans zich nu zouden aanmelden voor 10-1.

(Bovenste foto met dank aan @TarHeelFootball)

More from Madison Garrett

5 verschillen tussen de rivalen onderweg

Veilig gebruik van je telefoon: dat is waar Apple CarPlay en Android...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *