Voor Olympische atleten waren deze spellen stressvoller dan normaal

Tokio – Simone Biles. Naomi Osaka. Katie Ledecky. Hun gouden greep Het speelde niet altijd zoals verwacht.

Biles trok zich grotendeels terug uit gymnastiekwedstrijden en zei dat ze mentaal niet voorbereid was om veilig te concurreren. Japan Osaka verloor in de derde ronde voor de tenniscompetitie en zei dat ze niet wist hoe ze moest omgaan met de druk om het gezicht van de Spelen in het gastland te zijn. Ledecky had een op en neer zwemmende ontmoeting waarbij ze niet altijd haar verwachte thuis op het podium vond.

De drie vrouwen, allemaal jonger dan 25 jaar, hebben de afgelopen weken en in Tokio gesproken over de vertraging van de pandemie, het isolement en het verlies, evenals de toch al intense druk om te winnen, Negatieve impact op hen en hun geestelijke gezondheid.

“Ik denk dat mensen misschien medelijden met me hebben omdat ik niet alles win, maar ik wil dat mensen zich zorgen maken over andere dingen die in de wereld gebeuren, mensen die echt lijden”, zei Lydecky woensdag in tranen.

De openhartigheid van vrouwen bij het bespreken van hun worstelingen is geprezen als een baanbrekend moment in het debat over geestelijke gezondheid, sport en daarbuiten. Vera Foer, een jeugdpsychiater bij Northwell Health, zei dat hun bereidheid om erover te praten “terwijl ze in een actieve omgeving van hun carrière zijn, prijzenswaardig en belangrijk is.” “Het heeft een enorme impact op veel jonge mensen… we zien het in onze kantoren.”

More from Madison Garrett
ASU-voetbal bereidt zich voor op een nieuwe wegwedstrijd in de staat Oregon
De Arizona State Sun Devils hadden misschien hun schema een paar maanden...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *