Voorspellingen, geruchten, lekken en meer

Het is bijna december. Volgende maand markeert de eerste volledige maand van de nieuwe consolegeneratie.

Morgen leren we welke PlayStation Plus-games Sony in december weg wil geven aan abonnees. In de tussentijd kunnen we speculeren.

Tot nu toe zijn er geen geloofwaardige lekken over het PS Plus-aanbod voor december 2020, maar we kunnen weloverwogen gissingen doen – of in ieder geval een verlanglijstje samenstellen.

Een van de langverwachte titels die we nog moeten zien op PS Plus, en die niet was opgenomen in de PS Plus-collectie, is Horizon Zero Dawn (hierboven afgebeeld). De open-wereld robot-dinosaurus-RPG van Guerilla Games is al een tijdje uit, maar is nooit uitgebracht als een PS Plus-game.

Ik vind dit echter niet erg waarschijnlijk voor december, om een ​​vrij grote reden: Horizon Forbidden West is nog ver weg. Sony heeft onlangs onthuld dat de game pas in de tweede helft van 2021 uitkomt in zijn PS5-launch-trailer.

Dat plaatsen Verboden Westen minstens zes of zeven maanden in de toekomst, en waarschijnlijker zelfs niet tot later. Als Sony een hype voor die game wil bouwen, weggeven Horizon Zero Dawn dichter bij de lancering is veel logischer. Een PS Plus-release van Zero Dawn is logischer dan december 2020.

Een andere favoriet voor PS Plus is Uncharted: The Lost Legacy. Voor het eerst uitgebracht in 2017, het is de enige Niet in kaart gebracht game die zijn weg naar PlayStation Plus niet heeft gevonden. Het staat ook niet in de PS Plus-collectie en zou zeker een geweldige december-weggeefactie zijn.

Andere kleinere kandidaten voor december zijn de langverwachte loopsimulator Brandwacht en het aankomende Battle Royale-spel Wormen Rumble die veel baat zou kunnen hebben bij een PS Plus-release (denk aan Vallen jongens).

Andere mogelijke kanshebbers: Assassin’s Creed Unity, Greedfall, Untitled Goose Game en – dankzij de Demon’s Souls remake op PS5-Dark Souls Remastered.

We zullen morgen (hopelijk) meer weten met een nieuwe batch gratis spellen die de volgende week komt.

De grote vraag is of we nog een gratis PS5-game krijgen. Bugsnax is de eerste PS Plus PS5-game en dat is het ook. . . niet goed. Er zijn op dit moment niet veel andere om uit te kiezen. Kan zijn Godfall aangezien dat geen goede recensies heeft gekregen, hoewel ik het twijfelachtig vind.

Wat voorspel / hoop je op in de PS Plus-line-up van volgende maand? Laat het me weten Twitter of Facebook.

READ  Puerto Rico schorst de primaire stemming in centra zonder stembiljetten
More from Madison Garrett

Oudere hoepels stabiliseren Moellers winning streak in 88 wedstrijden tegen teams uit Southwest Ohio

Cincinnati – Het bezoekende basketbalteam van de Elder High School versloeg Moeller...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *