Vreemdgaande Call Of Duty Streamer geeft zichzelf weg terwijl hij opschept over vaardigheid

Er gaat niets boven het zien van gerechtigheid op de juiste manier, en Twitch-kijkers zagen dat zeker toen een Call of Duty-streamer onthulde zichzelf per ongeluk als een bedrieger. Kort daarna werd hij verbannen van Twitch, en spelers kunnen zich vermaken in de wetenschap dat er één minder vuile rotte bedrieger is die profiteert van oneerlijkheid.

Terwijl hij opschepte over hoe goed hij was in Call of Duty: Warzone eerder deze week, had streamer MrGolds zijn scherm met een Windows-taakbeheerder, maar daaronder zat het cheat-programma EngineOwning. Dit bleef niet onopgemerkt, en dat van hem Twitch-account is niet langer beschikbaar.

EngineOwning profileert zichzelf als een “onopgemerkt” cheatsysteem voor schutters met grote namen. Dat zou misschien waar zijn voor de spelsoftware zelf, maar kijkers met arendsogen lieten hem er niet mee wegkomen. Het programma heeft verschillende instellingen die verband houden met “aimbot” -tools, waardoor het nogal grappig is dat hij opschepte over zijn vuurgevechten in de clip op het moment dat zijn bedrog werd ontdekt.

Net eerder deze maand benadrukte Infinity Ward dat het meer bans zou introduceren voor accounts die software van derden gebruikten, dus het zou geen verrassing moeten zijn als meer spelers die dit soort tools gebruiken, ook worden uitgesloten van het spel zelf. . Met Warzone ook valsspelers bij elkaar plaatsen in hun eigen exclusieve lobby’s, kan MrGolds misschien ook een voorproefje krijgen van zijn eigen medicijn.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

IWTG: Een ongelooflijke prestatie van Thatcher Demko redt de Canucks in Game 5 tegen de Golden Knights

Thatcher Demko maakte 42 saves, 43 als je het Canucks-seizoen meetelt. Met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *