T-Mobile biedt een gratis iPhone 11 Pro aan voor nieuwe en bestaande abonnees

Bij T-Mobile kun je een gratis iPhone 11 Pro krijgen als je aan alle kwalificaties van de koerier voldoet. Allereerst moet u overstappen van een andere provider en uw oude apparaat inruilen, of als u een bestaande klant bent, kunt u er een krijgen door een regel aan uw abonnement toe te voegen. Voor beide betaal je de telefoon vooraf, waarna T-Mobile je elke maand gedurende een periode van 24 maanden aan factureringstegoed terugbetaalt.

Het is vermeldenswaard dat Apple waarschijnlijk een maand verwijderd is van de aankondiging van de geruchten iPhone 12, en met elke nieuwe iPhone-release zijn er meestal een heleboel prikkels voor providers. Toch is het nu een gratis iPhone, als je die wilt en aan de criteria voldoet.

Controle Ultimate Edition zojuist deze week gelanceerd op Steam, na een exclusieve periode van een jaar in de Epic Games Store. Green Man Gaming verkoopt de game voor slechts $ 27 (meestal $ 40), en ik kan deze game niet genoeg aanbevelen als je van actiespellen houdt. Mocht dat uitverkocht raken, dan verkoopt Humble het voor $ 32, wat ook een goede deal is.

Ander nieuws over pc-gaming: Humble heeft een heleboel games te koop als onderdeel van de “Einde van de zomeruitverkoop 2020”. Het verdeelde de spellen op uitgever en thema, en een van mijn favoriete thema’s om door te lezen is de “Destress & Disconnect” collectie. Het staat vol met titels die je van dingen kunnen afleiden, zoals Abz├╗, De getuige, De Sims 4, Nacht in het bos, en meer.

Bovendien, veel games van Sega zijn sterk in prijs verlaagd, inclusief alle Yakuza titels voor pc en andere cultklassiekers zoals Overwinnen, Bayonetta, en Jet Grind Radio.

De Razer Ornata V2
Razer

Razer bundelt zijn Kraken X bedrade gamingheadset met het Ornata V2 full-size, bedraad mechanisch toetsenbord voor minder dan de items die gewoonlijk samen kosten. In plaats van $ 150 te kosten, ze zijn $ 100. Als u op zoek bent naar een paar solide toevoegingen aan uw pc-installatie, dan zouden deze bij u moeten passen.

READ  Download 100-490 Dump - Gratis pdf-vragen voor gegarandeerd succes
Written By
More from Vanessa Hale

Hier is hoe lang het duurt om het spel te verslaan

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd is nu beschikbaar, en oude fans...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *