Vrouw doet zich voor als politieagent, geeft nepuitdagingen uit aan COVID-overtreders, wordt gepakt

Tammana Jahan

20-jarige vrouw doet zich voor als politieagent in Delhi, vaardigt nepuitdagingen uit voor het overtreden van COVID-normen, betrapt

Een 20-jarige vrouw werd op heterdaad betrapt door Tilak Nagar in Delhi omdat ze zich voordeed als een assistent-subinspecteur van de politie van Delhi en valse challans uitgaf voor Covid-19-gerelateerde overtredingen.

Er werd een zaak aangespannen tegen de vrouw die werd geïdentificeerd als Tamanna Jahan, die werd betrapt door een politieagent terwijl ze een politie-uniform aantrok en het publiek om een ​​boete vroeg voor het niet dragen van maskers en het overtreden van sociale afstandsnormen. Een nepchallanboek, een bedrag van Rs 800 en een politie-uniform werden uit haar bezit gehaald

DCP West Delhi tweette: “FAKE LADY ASI GEEFT COVID-UITDAGINGEN NABBED Tamanna Jahan kon HC Satish & CT Ashok / PS Tilak Nagar niet te slim af zijn, terwijl ze de nietsvermoedende overtreders als ASI in nepuniform uitdaagde voor COVID-overtredingen.

DCP West Delhi

‘Deed dit vanwege een zwakke financiële toestand’: vrouw op heterdaad betrapt

Hoofdcommissaris Sumer Singh, die op het moment van het incident in het gebied patrouilleerde, zag de vrouw in een politie-uniform bij een Mohalla-kliniek in Tilak Nagar staan ​​en challans uitgeven aan mensen die geen masker hadden.

Singh belde onmiddellijk een andere politieagent, Ashok, die toen in burger kwam. Ashok ging expres zonder masker voor de vrouw uit. Tamanna Jahan hield Ashok tegen en vroeg hem de boete te betalen.

Een hoge politiefunctionaris zei naar verluidt: “Toen de agent haar vroeg waar ze was geplaatst, vertelde de beschuldigde hem dat ze was geplaatst op het politiebureau van Tilak Nagar. Toen de agent haar om haar identiteitskaart vroeg, raakte ze in paniek en kon ze geen enkel document overleggen. . ”

READ  De VS verklaren 'de meeste' maritieme claims van China in de Zuid-Chinese Zee illegaal

De informatie werd vervolgens doorgegeven aan het politiepersoneel van Tilak Nagar, dat vervolgens ter plaatse kwam, de verklaring van de agent Ashok opnam en de vrouw arresteerde, zei de officier.

Bij haar verhoor bekende de vrouw dat ze vanwege haar zwakke financiële toestand zich voordeed als politieagent om wat geld van het publiek te krijgen. Ze gaf ook toe dat ze tegen de wil van haar ouders trouwde en geen inkomstenbron had. Ze was ook bezig met het voorbereiden van examens voor ambtenaren en zei tegen de politie dat ze eerder op het examen was verschenen, maar het niet kon ontruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *