Mookie Betts evenaart MLB-merk voor drie homeravonden in de overwinning van Dodgers

Mookie Betts evenaart MLB-merk voor drie homeravonden in de overwinning van Dodgers

LOS ANGELES – Mookie Betts sloeg donderdagavond drie homeruns – voor de zesde keer in zijn carrière.

Nu heeft niemand het vaker gedaan.

Betts lanceerde de helft van de zes lange ballen van het seizoen hoog die door de Los Angeles Dodgers werden gesockt tijdens een 11-2 nederlaag van de San Diego Padres. Zijn zesde three-homer-wedstrijd kwam overeen met de Major League-score die werd gedeeld door Sammy Sosa en Hall of Famer Johnny Mize.

Betts volbracht de prestatie in 813 carrièregames. Sosa had 2.364 nodig en Mize deed het in 1.884.

“Ik vind het gewoon best gaaf, maar het is niet zo belangrijk als de ringen,” zei Betts.

De viervoudig All-Star sloeg 4 voor 4 met vijf RBI’s en werd geraakt door een worp in de openingspositie, waar manager Dave Roberts aarzelde om hem op te sluiten.

Echter, met Corey Seager terug in de opstelling na een blessure, wendde Roberts zich tot Betts aan de top.

“Ik doe het al mijn hele leven, dus ik denk dat ik me daar gewoon op mijn gemak voel,” zei Betts. “Het is gewoon een van die dingen waar je maar één keer naartoe gaat, maar ik vind het leuk om dingen op gang te krijgen en ravage aan te richten op de basispaden.”

Betts tekende vorige maand een van de rijkste contracten in de honkbalgeschiedenis en ging akkoord met een deal van $ 365 miljoen voor 12 jaar aan de vooravond van de openingsdag, en is grotendeels tweede geworden in dit pandemie-verkorte seizoen. De AL MVP van 2018 zei toen hij werd overgenomen uit Boston in een blockbuster-handel afgelopen buiten het seizoen, dat hij dacht dat hij de lead-off zou halen met zijn nieuwe team.

READ  Mama Saeed Er zullen games zoals deze zijn, wat geweldig is, want winnen volgens regels
Mookie Bett
Mookie BettsAP

“Ik ben hier absoluut om te doen wat het beste is voor het team”, zei Betts, die onlangs opnieuw met Roberts sprak over de eerste plaats. “Ik denk dat hij gewoon probeert troost te vinden in de line-up in het algemeen.”

Roberts kende het soort speciale speler dat de Dodgers in Betts landden, hoewel de 5-foot-9 rechtervelder hem op één manier heeft verrast.

“Ik weet dat hij homers slaat,” zei de manager, “maar het is meer kracht dan ik had verwacht.”

Met een kans om het Hoofdklasse-record van vier homeruns in één wedstrijd in evenwicht te brengen bereikte Betts het honk met een infield single in de zevende.

Toen Betts geen ballen in het outfield achtervolgde of ze in de lege tribunes schoot, zat hij op de bank te praten met zijn teamgenoten.

‘Hij is gewoon erg onzelfzuchtig’, zei Roberts.

De twee beste homerun-hitting-teams van de National League deelden de reeks van vier wedstrijden, waarbij de Dodgers de Padres met 17-2 versloeg over de laatste twee.

“We wilden deze serie winnen”, zei Chris Paddack, starter uit San Diego. “Ik voelde gewoon dat ik het beter kon, ik blijf het zeggen, maar een van die dingen is om de schade weg te werken. Maar het bleef maar gaan en gaan en gaan. Over het algemeen zwaar, zwaar verlies. “

Julio Urías (2-0) kreeg opeenvolgende two-out solo homers tegen van Tommy Pham en Eric Hosmer in de eerste nadat de Padres er niet in slaagden om voor het eerst in negen wedstrijden te homeren tijdens een 6-0 nederlaag woensdagavond.

READ  Filmmagie terwijl Parijs de Seine verandert in een openluchtbioscoop

De Dodgers antwoordden gelijk terug in de tweede helft van de inning om de stand in evenwicht te brengen met een 2-all. Betts werd geraakt door een worp en scoorde op Seager’s twee-run schot naar rechts op een 0-2 worp van Paddack (2-2). Seager keerde terug na het missen van vijf wedstrijden vanwege ongemak in de onderrug. AJ Pollock voegde een leidende solo-homerus toe met twee uit.

Los Angeles scoorde in elk van de eerste vijf innings. Betts sloeg een schot van twee runs richting linksveld met twee uit in de tweede voor een 5-2 voorsprong.

Pollock’s RBI double bracht de stand op 6-2 in de derde.

Austin Barnes en Betts gingen diep back-to-back in de vierde en verlengden de voorsprong van de Dodgers naar 9-2. Barnes ‘schot van twee ronden landde in het paviljoen op het linkerveld en Betts volgde met een solo-schot naar hetzelfde gebied.

Betts was nog niet klaar. Hij sloeg een two-run homer in de vijfde voor een 11-2 voorsprong.

‘Hij is indrukwekkend,’ zei Seager.

De aanvallende uitbarsting van de Dodgers omvatte niet de regerend NL MVP Cody Bellinger, die 0 voor 3 sloeg met een strikeout en vier wijd voordat hij werd vervangen.

Urías stond twee runs en vijf hits toe in 6 1/3 innings. Hij sloeg er drie uit en geen vrije loop.

Paddack kreeg zes punten en zes hits tegen in drie innings. Hij sloeg er een uit en gaf er een uit.

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *