Waar en wanneer kan ik de F1-kalender 2021 downloaden?

Elk seizoen doet ook mee Motorsport F1 Calendar is uitgebreid, beschikbaar voor online, mobiele en tabletkalenders. Maar aangezien het nog onduidelijk is hoe het seizoen er echt uit zal zien, hebben we besloten dit bestand nog niet online te zetten.

Het is onhandig dat er binnenkort meldingen in je agenda verschijnen voor Formule 1-races die helemaal niet zijn gehouden, omdat ze bijvoorbeeld zijn / zijn geannuleerd. Het blijft bijvoorbeeld onduidelijk of de derde race in Portugal wordt verreden. Bovendien kan het weekendformaat voor de Italiaanse, Canadese en Braziliaanse Grand Prix veranderen, omdat er sprintraces zijn toegevoegd.

Daarom is een tijdelijke oplossing geschikt Motorsport Duidelijke zorgen. Abonneer u op onze zogenaamde push-notificaties. We zullen u op onze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot de 2021 F1-kalender.

Wat kunt u verwachten als u zich abonneert op MotorsportZ-pushmeldingen?

  1. Update wanneer Kalender F1 2021 beschikbaar is voor mobiele telefoons, tablets en online agenda’s;
  2. Echt belangrijk en urgent nieuws.

We sturen u niet constant updates over al het nieuws dat op onze site verschijnt.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de F1 Kalender 2021 en de beschikbaarheid van het kalenderbestand? En ook gewoon updates ontvangen van het belangrijkste Formule 1-nieuws? Tik vervolgens op het groene pictogram met de witte bel (Linksonder in het scherm). Als je het niet leuk vindt, kun je je abonnement ook op elk moment opzeggen.

READ  Aanhangers van NEC ondersteunen lokale ondernemers
More from Madison Garrett
Het reguliere seizoensvoorstel van 17 wedstrijden omvat drie voorseizoenwedstrijden
Getty-afbeeldingen Eigenaars van de NFL zullen deze week tijdens de League Meetings...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *