Waar u zich kunt aanmelden voor Preorderinformatie voor Xbox Series X

Het heeft lang geduurd, maar voorbestellingen van de Xbox Series X zullen naar verwachting binnenkort live gaan. Kan zijn? Serieus, krijgen we ooit nieuws over deze next-gen consoles? Afgezien van een officiële aankondiging van Microsoft, is “voordat het te veel langer duurt” de beste voorspelling die we hebben voor wanneer voorbestellingen live gaan. En hoewel Sony heeft gezegd dat het de PS5-pre-orderdatum van tevoren zal aankondigen om fans de tijd te geven om zich voor te bereiden, heeft Microsoft die belofte niet gedaan. op onze speciale PlayStation-pagina voor het onderwerp.

Preorderinformatiepagina’s voor Xbox Series X

De Xbox Series X komt uit in november 2020, maar de exacte pre-orderdatum, prijs en releasedatum moeten nog officieel worden aangekondigd. Toch kun je de Xbox Series X-infopagina’s bij de onderstaande winkeliers bezoeken om meer te lezen over de aankomende console, en bij verschillende kun je je e-mailadres invoeren voor meldingen zodra Xbox Series X-preorders live gaan.

Wat ons betreft, dit is de speciale Xbox Series X-preorderpagina van IGN. Maak er nu een bladwijzer van, want we hebben een link en informatie voor alle retailers zodra de voorbestellingen live gaan. We zullen continu controleren welke winkels pre-ordervoorraad hebben, welke (eventuele) bonussen ze aanbieden en andere relevante informatie om ervoor te zorgen dat iedereen die een Xbox Series X wil, er een kan krijgen bij de lancering.

Voor snellere informatie over Xbox One X-voorbestellingen wanneer ze live gaan, volgt u deze handleiding IGN-deals op Twitter.

Xbox Series X-specificaties

Microsoft heeft op 24 februari de officiële technische specificaties van de Xbox Series X vrijgegeven en belooft 12 teraflops aan grafische verwerkingskracht en achterwaartse compatibiliteit helemaal terug naar de originele Xbox-console.

READ  KO! Knockout City baant zich een weg naar Xbox Series X | S, Xbox One, Game Pass, PlayStation, pc en switch

Hier is een kort overzicht van de technische specificaties van de Xbox Series X:

  • Op maat ontworpen AMD Zen 2- en RDNA 2-processor
  • Een “gepatenteerde vorm” van shading met variabele snelheid (VRS)
  • DirectX raytracing (hardware-versneld)
  • SSD-opslag
  • HDMI 2.1
  • 120fps ondersteuning

De Velocity-architectuur van de console, zegt Microsoft, zou moeten betekenen dat we kleinere bestandsgroottes zullen zien, minder en sneller laden, samen met andere onmiddellijke voordelen. Microsoft toonde ook de gebruikersinterface van de Xbox Series X en zei dat de nieuwe interface de laadtijden naar het startscherm verkort bij het opstarten en wanneer je ernaar terugkeert vanuit een game.

Releasedatum Xbox Series X

Het enige officiële woord dat we hebben over de releasedatum van de Xbox Series X is dat het “Holiday 2020” zal lanceren. We kregen begin augustus een mogelijk lek op de lanceringsdatum van de Xbox Series X, toen er op de verpakking voor vermeende Xbox-controllers een sticker stond met de tekst “Niet verkopen of tentoonstellen vóór 6 november”. Dat is het dichtst dat we tot nu toe hebben bereikt bij een werkelijke datum, maar Microsoft heeft het nog steeds niet bevestigd.

Datzelfde lek onthulde ook een mogelijke Xbox Series S, de langverwachte tweede versie van de aankomende Xbox-hardware.

Xbox Series X-gameprijzen

De prijzen voor games van de volgende generatie zijn een beetje ingewikkeld. Veel Xbox Series X-compatibele games die dit najaar worden gelanceerd, inclusief de herfstopstelling van Ubisoft, kosten $ 60. Anderen, zoals NBA 2K21, kosten $ 70. Volgend jaar en daarna, is het waarschijnlijk dat een adviesprijs van $ 70 steeds gebruikelijker zal worden voor Xbox Series X-titels.

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaars zullen naar verluidt nodig zijn om te crunchen voordat ze uitkomen

Xbox Series X-spellen

Dankzij het jarenlange streven van Microsoft naar achterwaartse compatibiliteit, zal Xbox Series X lanceren met “duizenden games”. Enkele van de grote launch-window-titels die zijn aangekondigd, zijn Halo Infinite, Cyberpunk 2077 en Assassin’s Creed Valhalla. Bekijk onze wiki met Xbox Series X-gameslijst voor een up-to-date lijst van alle bevestigde en geruchten over Series X-titels.

Written By
More from Max Mcgee

Gouverneur van Rajasthan moet Assembly Session, BJP Conspiracy Clear bellen

Rahul Gandhi zei dat de BJP samenzweerde om de regering van Ashok...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *