Hoe Starling Marte meer dan 60 spellen kon spelen

Miami Marlins.” data-reactid=”16″>De MLB-handelsdeadline kwam maandag tot een dramatische conclusie. Nadat een vlaag van laatste uurovereenkomsten was aangekondigd, was er een een bijzonder goede en efficiënte transactie voor de Miami Marlins.

Starling Marte was acquired from the Arizona Diamondbacks. Not only did the Marlins get a former All-Star outfielder who is currently playing well, they got more bang for their buck, so to speak, as Marte could conceivably play 63 games during this 60-game MLB season.” data-reactid=”17″>Veteraan outfielder Starling Marte werd overgenomen van de Arizona Diamondbacks. De Marlins kregen niet alleen een voormalige All-Star-outfielder die momenteel goed speelt, ze kregen als het ware meer waar voor hun geld, aangezien Marte mogelijk 63 wedstrijden zou kunnen spelen tijdens dit MLB-seizoen van 60 wedstrijden.

Hoe Starling Marte games aan zijn schema heeft toegevoegd

We weten dat wiskunde niet ieders favoriete vak is, maar we beloven dat deze wiskunde best leuk is.

San Diego Padres and Seattle Mariners, who have each played 36.” data-reactid=”24″>De Arizona Diamondbacks zijn een van de weinige MLB-teams waarvan het seizoen niet is onderbroken door de pandemie of het slechte weer. Vanaf maandag speelden ze 35 wedstrijden, de tweede alleen voor de San Diego Padres en Seattle Mariners, die elk 36 wedstrijden speelden.

READ  'Niemand vindt me leuk', klaagt Trump, terwijl zelfs zijn bondgenoten vervagen

Van die 35 wedstrijden speelde Marte in 33 van hen.

Aan de andere kant hebben de Miami Marlins niet zoveel geluk gehad. Ze misten bijna twee volle weken na een teambrede COVID-19-uitbraak, waardoor acht wedstrijden werden uitgesteld en verplaatst.

St. Louis Cardinals (35) and Philadelphia Phillies (31) have more games left to play.” data-reactid=”27″>Hoewel Miami erin is geslaagd een aantal van die verloren wedstrijden in te halen, hebben ze nog 30 wedstrijden op het programma staan. Alleen de St. Louis Cardinals (35) en Philadelphia Phillies (31) hebben nog meer wedstrijden te spelen.

Als Marte in alle 30 resterende games van Miami speelt, zal zijn stat-lijn behoorlijk uitschieter zijn.

New Marlins outfielder Starling Marte zou een bijzonder waardevolle aanwinst kunnen zijn, aangezien zijn seizoen 63 wedstrijden kan omvatten in een seizoen van 60 wedstrijden. (Foto door Thearon W. Henderson / Getty Images)

Heeft de extra games een rol gespeeld in de deadline-plannen van Miami?

Onze eigen Hannah Keyser stelde deze vraag aan Marlins ‘president van honkbalactiviteiten, Mike Hill.

Hier is het antwoord van Hill:

Weet je, we wilden onze aanval blijven verbeteren en onszelf alle kansen geven om onze startende pitching te ondersteunen. En dus, weet je, ons aantal spellen weten we natuurlijk dat we nog een aantal spellen moeten spelen. Een aantal doubleheaders die moeten worden gespeeld ten opzichte van de rest van de competitie gezien de uitgestelde wedstrijden die we hadden. Maar het belangrijkste doel was om ons rooster te verbeteren en de organisatie te verbeteren.

Eerlijk genoeg.

Drie spellen is niet veel. In ieder geval niet in een normaal seizoen. In 2020 vertegenwoordigt het echter 5 procent van het seizoen voor een team dat maandag gelijk binnenkwam voor de laatste wildcard-plek in NL. Dat is niet onbelangrijk. En om die extra games te krijgen van een speler als Marte, die vier seizoenen heeft met 4,5 WAR of hoger, is ook niet onbelangrijk.

De Marlins zullen in 2021 ook Marte onder contract hebben, wat Hill’s doel helpt om dit seizoen een winnaar te bouwen.

Wees opportunistisch om logische deals te sluiten die ons beter maken, niet alleen onmiddellijk maar ook op de lange termijn, want zoals ik al vaker heb gezegd, weet je dat we elk jaar opdagen dat we willen concurreren, we willen een playoff team willen we kampioenschappen winnen en, en dit is niet alleen een eenjarig iets, dit is iets dat we willen horen over wat een duurzame winnaar is.

Vanuit individueel oogpunt zullen de extra games Marte niet helpen om records te vestigen of zoiets. Maar de mogelijkheid om statistieken toe te voegen kan tot op zekere hoogte helpen de volgende keer dat hij een contract zoekt.

Dodgers in 1962, but that was a quirk of one team’s schedule. The last player to eclipse the season length because of a trade was Todd Zeile, who played 163 games in 1996, split between the Phillies and Orioles. Frank Taveras played 164 games in 1979 after a trade sent him from the Pirates to the Mets.” data-reactid=”51″>Maury Wills speelde 165 wedstrijden voor de Dodgers in 1962, maar dat was een gril van het schema van een team. De De laatste speler die de seizoenslengte overschaduwde vanwege een ruil, was Todd Zeile, die in 1996 163 wedstrijden speelde, verdeelde tussen de Phillies en Orioles. Frank Taveras speelde 164 wedstrijden in 1979 nadat een ruil hem van de Pirates naar de Mets stuurde.

Het is bovenal een van die geweldige eigenaardigheden die schijnbaar alleen honkbal kan bieden.

More from Madison Garrett

Vermintide 2 in-game-evenement viert vijf jaar rattenjacht

De originele Vermintide werd vijf jaar geleden uitgebracht en liet ons kennismaken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *