Waarom aarzelde Rajinikanth om Shobana’s voeten vast te houden voor een scène in Shiva; danseuse onthult

Shobana and Rajinikanth

Actrice Shobana is de geheugensteeg ingeslagen toen ze sprak over het werken met Rajinikanth. De danseres had haar eerste kans om schermruimte te delen met de Tamil-superster op 20-jarige leeftijd in Ameerjan’s Siva en ze heeft nu een interessant flashback-verhaal geopend.

Shobana en Rajinikanth.Social Media Pagina / PR Hand-out

De actrice heeft onthuld dat Rajinikanth een tweede gedachte had over het vasthouden van haar voeten voor een scène in Siva. Hij had zelfs gevraagd of de genoemde reeks kon worden afgeschaft.

“Tijdens het filmen van onze film ‘Shiva’ was er eigenlijk een scène waarin Rajini Sir mijn voeten moest vasthouden. Hij aarzelde een beetje om die scène te hebben en vroeg of het kon worden vermeden. Later, na te hebben overtuigd, deed hij de scène. Ik was eigenlijk benieuwd waarom Rajini Sir aarzelde. Hij is een grote acteur en ik wist toen nog niet waarom hij die bepaalde scène wilde vermijden, “citeert Behindwoods haar als zeggend.

Het is normaal dat iedereen tot de conclusie komt dat Rajinikanth de scène niet wilde doen omdat hij een ster was. Het feit is echter dat hij de uitkomst voor de reeks van het publiek kende.

Ze voegde eraan toe: “Later, na de release van de film, hadden de fans van Rajini meneer daar een groot probleem mee. Ik kreeg haatmails en zei hoe Thalaivar mijn voeten kan vasthouden. Hij wist dit allemaal en toen begreep ik de reden achter zijn aarzeling. Hij is een geweldige en hoffelijke persoon, “

Naast dit project had ze met hem samengewerkt in Mani Ratnam’s klassieker Thalapathi en decennia later in Soundarya Rajinikanths animatiefilm Kochadaiyaan.

READ  Game previews, voorspellingen, belangrijk nieuws en meer voor teams uit de regio Dallas (23-25 ​​september)
Written By
More from Max Mcgee
Sun Haven is Stardew Valley, maar met D&D
De Stardew Valley-achtige wereld wordt steeds krachtiger, en hoewel ik bitter ben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *