Waarom is Wario niet op de Nintendo Switch?

Denk aan de oude Wario platformen? Het is begrijpelijk als je dat niet doet; De laatste gaat terug naar de Wii, in 2008. Het is niet alsof Wario helemaal vergeten is. Hij verschijnt altijd wanneer Mario’s bemanning een rondje sport, en hij heeft een plekje op Smash. WarioWare-spellen zijn erg goed, en Een nieuwe debuteerde op Switch. Maar volslagen lafaards weigert Nintendo nog een platformspel te ontwikkelen.

Begrijp me niet verkeerd – het is geweldig om Wario met Bayonetta te zien rondlopen of een ontspannen rondje golf te zien spelen. zeker daar pak het samenEn ik installeer Wario in Mario Party-spellen. Maar zijn platforms zitten vol met mogelijkheden, en ik denk niet dat we hebben gekeken naar alle geweldige plekken waar ze ons heen kunnen brengen.

Laten we bijvoorbeeld de plot nemen van de eerste Wario-platformgame, 1994 Wario Land: Super Mario Land 3. Het spel begint met Mario die Wario uit zijn kasteel schopt, dus Wario zei: “Weet je? Het is tijd om mijn eigen kasteel te kopen, groter kasteel. “Dus hij gaat naar een eiland en vecht tegen piraten en steelt hun schat. Als je 100% het spel bent en verzamel allesHet spel eindigt als Wario zijn eigen planeet krijgt met zijn gezicht erop gegraveerd. Dit is de eerste wedstrijd en Wario stond al te swingen met een planeet spontaan. Mario kon niet eens de ruimte in totdat ik in minstens een dozijn games zat voor hem Privilege, en ik zie nog steeds geen hemellichamen met zijn gezicht in het oppervlak gekerfd. alles wat hij heeft Een ruimtevaartuig in de vorm van zijn hoofd, wat lang niet zo geweldig is.

READ  Updates voor PS5-aanvulling: controleer de PS5-voorraad bij GameStop, Walmart, Best Buy, Target en Amazon

Een scène uit 2008 Warioland: Schud maar!.
Foto: Goed gevoel / Nintendo

Dit is de sleutel die Wario zo interessant maakt: hij is een betere hoofdrolspeler dan Mario. Het is alsof Luigi interessant is als je zijn kaas verkent in Luigi’s Mansion-spellen. Het contrast met de dappere Mario is veel interessanter dan Luigi die onderweg aan het taggen was. Wario is leuk als je zijn hebzucht en hebzucht onderzoekt – ze nemen hem overal mee naartoe. zal wat trekken Mike Tevi Onzin en ga de tv in om wat goud te vinden. Hij zal de piraat bevechten alleen omdat hij hoort dat ze een gigantisch gouden perzikbeeldje hebben, en hij ziet dat hij dat kan gebruiken om geld van Mario af te persen.

Platforms kunnen het beste door deze lens worden bekeken, omdat ze inherent onvoorspelbaar zijn. De eindeloze dans om Bowser Peach te ontvoeren, of Mario die een of andere kwaadaardige koning neerhaalt, is een goede zaak, maar het is al eerder gedaan. Ik kom op het punt dat ik begin te dutten als ik Bowser in de eerste vijf minuten van een game zie verschijnen, omdat ik precies weet wat er gaat gebeuren. Als Wario op een wilde missie gaat, iets zou kunnen gebeuren.

Dus doe het, Nintendo, jullie volslagen lafaards. Jij bent kon Maak nog een spel waarin Mario van platform naar platform springt om Peach te redden en mogelijk Yoshi te vinden, maar het is al een miljoen keer eerder gedaan. Laten we in plaats daarvan met Wario meedoen op zijn zoektocht om rijk te worden en problemen te veroorzaken. WarioWare is geweldig en cool, maar bij platformgames draait het allemaal om het verkennen van omgevingen en af ​​en toe stoppen om de rozen te ruiken. Laten we even de tijd nemen om met Wario op reis te gaan en te begrijpen wat hem beweegt. Ik zie geen enkele manier waarop het fout kan gaan.

More from Madison Garrett
4 WhatsApp-functies die je nog niet kende – Wel.nl
Denk je dat WhatsApp geen geheimen meer voor je heeft? Wellicht kunnen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *