Waarom Luis Rojas en Mets zich nog geen zorgen maken over bloedarmoede

Waarom Luis Rojas en Mets zich nog geen zorgen maken over bloedarmoede

Hoe snel is het niet meer vroeg in een sprint van 60 wedstrijden?

De overtreding van Mets wacht nog steeds om erachter te komen.

De vleermuizen kwamen traag op gang in hun seizoensopeningsreeks tegen de Braves, die zondagavond eindigde met een meedogenloze 14-1 nederlaag.

Over de drie wedstrijden scoorden de Mets slechts vijf punten – de minste tot drie wedstrijden sinds 1981 – op 21 hits. Ze lieten 24 lopers achter, waarvan er 10 zondagavond kwamen toen ze niet konden profiteren van vroeg verkeer.

“Ik denk niet dat er veel druk op staat”, zei J.D. Davis, die 1-uit-4 sloeg. “Het zijn de eerste drie wedstrijden. Ik denk niet dat we veel langer zo zullen spelen. Ik denk dat we hier binnenkort uit onze schulp zullen komen en een offensieve dag zullen hebben, net zoals de Braves vandaag deden. “

Manager Luis Rojas had voor de wedstrijd zelfvertrouwen gepredikt over het feit dat de overtreding begon rond te komen toen hij zijn derde verschillende opstelling in drie wedstrijden opschreef. Maar hij zei daarna dat de Mets betere at-bats moesten samenstellen.

“We spraken in de dug-out over het samenstellen van hoogwaardige at-bats – dat is een van de dingen die we moeten gaan doen”, zei Rojas. “We jagen. Dat leidt ertoe dat de bal niet consequent hard wordt geraakt en niet profiteert van het bijproduct, dat loopt.

“We hadden een paar jongens die de knuppel vanavond goed slingerden, maar voor het grootste deel zag ik jongens achter elkaar aan fastballs jagen.”


Eduardo Nunez, die in het rechtsveld in de 1e8 in het duel kwam, verliet het duel in de tweede helft van de inning nadat hij zichzelf een blessure had opgelopen na een infield-honkslag. Hij landde onhandig rond het eerste honk en voelde dat hij zijn linkerknie hyperextensie, zei Rojas.

READ  CRYSTAR komt op 24 februari 2022 naar de Switch in Japan

Nunez, die een geschiedenis heeft van knieproblemen, wilde in het spel blijven, maar werd vervangen door pinch-runner Jake Marisnick.

‘Morgen moeten we het opnieuw beoordelen’, zei Rojas.


Rojas weigerde opnieuw een starter te noemen voor de wedstrijd van dinsdag tegen de Red Sox, hoewel het Corey Oswalt niet zal zijn nadat hij zondag vier innings met dweilplicht moest gooien en na de wedstrijd werd gekozen voor de alternatieve locatie. David Peterson of Erasmo Ramirez zijn kandidaten die worden opgeroepen vanaf de alternatieve site.

De serie-opener van maandag plaatst Michael Wacha in zijn Mets-debuut tegen linkse opener Josh Osich.


Tomas Nido (1-uit-3, BB) ving Rick Porcello toen Wilson Ramos de eerste starter was die een vrije dag kreeg. … Robinson Cano zakte naar de zevende plaats, de laagste die hij sinds 2009 sloeg, toen hij zevende sloeg in 61 wedstrijden voor de Yankees.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *