Chandrababu Naidu om het onderwijs van Andhra Farmer’s Daughters te verzorgen

Chandrababu Naidu: Ik heb besloten om voor de opvoeding van de twee dochters te zorgen (File)

Amaravati:

Nadat Bollywood-acteur Sonu Sood een boerengezin in Chittoor hielp door hen een tractor te geven, zei de voormalige Andhra Pradesh-minister-president N Chandrababu Naidu op zondag dat hij voor de opvoeding van de twee dochters zou zorgen, die in een video het veld zien ploegen. die viraal ging op het internet.

“Sprak met @SonuSood Ji en applaudisseerde voor zijn inspirerende poging om een ​​tractor naar de familie van Nageswara Rao in Chittoor District te sturen. Verplaatst door de benarde situatie van de familie heb ik besloten om voor de opvoeding van de twee dochters te zorgen en hen te helpen achtervolgen. hun dromen, ‘tweette meneer Naidu.

Nadat Bollywood-acteur Sonu Sood zaterdag hulp had aangekondigd aan de familie van boer Nageswara Rao, werd een tractor door de MD van Gayatri overgedragen aan Rao. De familie bedankte Sonu Sood voor de hulp.

Eerder, nadat een video van twee meisjes die een boerderij bewerkten op grote schaal werd gedeeld op internet, was Sood naar voren gekomen met de belofte om een ​​tractor aan hun familie te leveren, die gedwongen werd tot de extreme stap te komen na een zware klap in de vergrendeling .

De meisjes – Vennela en Chandana – namen het juk op hun schouders om het land te bewerken, omdat de familie geen tractor of ossen kon huren om het land te ploegen.

Hun vader Nageswara Rao, die de afgelopen 20 jaar een theestalletje in Madanapalle Mandal runde, had geen inkomstenbron meer nadat de afsluiting besloot terug te keren naar zijn geboortedorp Rajuvaripalle om landbouw te bedrijven.

READ  Shaina Pellington keert terug en verslaat een andere in-game winnaar terwijl de Wildcats in botsing komen met gastheer Beavers | Arizona Wildcats Basketbal

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een syndicated feed.)

Written By
More from Max Mcgee
Yoshi-P: “Zonder WoW was herstel van FFXIV niet mogelijk geweest”
Zoals veel MMORPG-monolieten tegenwoordig, is Final Fantasy XIV nauwelijks herkenbaar in vergelijking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *