Walmart Cyber ​​​​Monday-uitverkoop heeft Xbox Series X, PlayStation

Walmart gaat “CyberWeek” verkopen met de eerste shoppable livestream op Twitter.

De livestream begint zondag om 19.00 uur ET met een gevarieerde show van 30 minuten, gepresenteerd door muzikant Jason Derulo, waarin elektronica, huishoudelijke artikelen en seizoensdecor met speciale gasten worden belicht.

“Dit is de eerste keer dat een merk in de VS gebruik maakt van deze mogelijkheid op Twitter en ik ben verheugd om klanten ongelooflijke deals aan te bieden op een platform waar ze al dol op zijn tijdens het meest vreugdevolle winkelseizoen van het jaar”, William White, Walmart’s aldus hoofd marketing. verklaring.

‘S Werelds grootste retailer vertelde USA TODAY vrijdag dat er tijdens de Cyber ​​​​Monday-uitverkoop kortingen zullen zijn op speelgoed, elektronica, mode, beauty en huishoudelijke producten. Aanbiedingen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt

Beste Black Friday-deals 2021: Koop grote kortingen bij Amazon, Walmart en meer

► Beste Walmart Black Friday-deals: Bespaar op Nintendo, Apple, Instant Pot, Samsung-tv’s, DNA-tests en meer

Je kunt er live mee kijken en winkelen Walmart.com/liveEn Twitter.com/WalmartEn YouTube.com/WalmartEn Facebook.com/WalmartEn Instagram.com/Walmart En Tiktok.com/@Walmart.

De Cyber ​​Monday-uitverkoop van Target begint zondag.

Vul Walmart PS5 en Xbox Series X op Cyber ​​​​Monday aan voor Walmart+-leden

Walmart+-leden krijgen op Cyber ​​Monday nog een kans om te strijden om de populairste videogameconsoles.

‘S Werelds grootste retailer zei dat Walmart+-leden die betalen ‘exclusieve toegang krijgen tot de populairste gameconsoles van dit seizoen, waaronder PlayStation 5, PlayStation 5 Digital en Xbox Series X’, op maandag om 12.00 uur ET.

Walmart uitverkochte consoles online tijdens de derde Black Friday-uitverkoop van het seizoen. De consoles waren uitverkocht tijdens het Early Member Access-evenement.

READ  Xbox-serie X-voorraad - live: de restock-update van vandaag van Currys, Smyths, Very en meer

Shoppers die geen van de consoles kregen, gingen naar sociale media om te klagen. Een aantal van hen zei dat ze zich hadden aangemeld voor het lidmaatschapsprogramma om een ​​betere kans te hebben om de PS5 te krijgen.

Het programma kost $ 98 per jaar, of $ 12,95 per maand, en is inclusief gratis bezorging en verzending zonder minimale bestelling. Personen die onderworpen zijn aan de gratis proefversies van het lidmaatschapsprogramma krijgen geen exclusieve toegang tot de consoles.

Volg USA TODAY-verslaggever Kelly Tico op Twitter: Tweet insluiten. Ga voor winkelnieuws, tips en aanbiedingen naar Shopping Ninjas-groep op Facebook.

Written By
More from Vanessa Hale
De PS5 en Xbox Series X zijn nu verkrijgbaar bij Best Buy, de voorraad is beperkt
Eerste Xbox, nu PS5: beide moeilijk te krijgen gameconsoles lijken nu verkrijgbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *