Walmart PS5-aanvulling-update: het is weg – hier is waar je het volgende moet zoeken

Update voor woensdag: De Walmart PS5-aanvulling is bijgewerkt met teleurstellend nieuws: “Dit artikel is niet op voorraad.” Je volgende hoop is in een van de volgende Amerikaanse winkels:

We kijken vooral naar Sony Direct, gezien de gestage release van PS5-inventaris, de vereiste van een betaald PSN-account (beperkende bots), en de aankondiging van 17 december als de laatste dag dat het op tijd voor Kerstmis wordt verzonden. Tussen nu en donderdag moet er nog een laatste aanvulling zijn.

Noot van de redacteur: ik heb wel een bevestiging gekregen dat onze PS5-restock-tracker tenminste de koper heeft geholpen die meedogenloos heeft geprobeerd: mijn zus. Hier is een bewijs – een Walmart PS5-orderbevestiging – voor degenen die twijfelen of iemand de kassa zou halen. Het kostte blijkbaar veel verfrissing en geluk, maar mijn neefjes krijgen een PS5 voor Kerstmis (of een paar dagen in het nieuwe jaar). Met andere woorden: blijf proberen, mensen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Update 1: Walmart vult PS5 ongeveer elke tien minuten bij. We zien nu: “Dit item [PS5] zal terug zijn om 15:40 ET “en voordat het weer uitverkocht was, zagen we een soortgelijk bericht voor 15:30, 15:20, enz. Er is nog steeds hoop.

READ  Spelers van het spel: verdediging
More from Madison Garrett

Assassin’s Creed Valhalla PS5 versus Xbox Series X

Voor velen is dit de meest cruciale van de volgende generatie platformonafhankelijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *