Xbox-baas Phil Spencer: ‘Zelfs ik ben het zat me in interviews te zien’

Het is een erg druk jaar geweest voor Team Xbox en in het bijzonder Xbox-baas Phil Spencer, die niet alleen twee consoles-lanceringen heeft moeten navigeren midden in een pandemie, maar in die tijd ook talloze interviews heeft moeten verschijnen.

In de afgelopen weken en maanden zijn we echter begonnen te zien dat meer leden van Team Xbox interviews afnemen, zoals Jason Ronald, directeur projectmanagement bij Xbox, en Sarah Bond, corporate vice president gaming bij Microsoft, en Spencer zegt dat hij het “erg leuk vindt” om te zien dat deze teamleden bekend worden bij de gemeenschap.

Het antwoord van Spencer had betrekking op dat van Sarah Bond recente verschijning op de Kinda Funny xCast, waar ze sprak over het succes en de toekomst van Xbox Game Pass, die ontving later lof van de Xbox-baas.

Dit betekent natuurlijk niet dat we binnenkort zullen stoppen met horen van Phil Spencer (en dat zouden we ook niet willen!), Maar het is geweldig om te zien dat het hoofd van Xbox extra erkenning geeft aan andere betrokkenen in het team.

Wat vind je van Phil’s opmerkingen hier? Geef ons uw mening in de opmerkingen hieronder.

READ  Xbox Game Pass verliest Touryst en UnderMine en sluipt binnenkort naar beneden
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Cloud Gaming voor pc nadert release

Als er één ding is waar veel Xbox-fans op wachten, brengt het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *