Walmart PS5 en Xbox Series X restock bereikt Cyber ​​​​Monday – wanneer en hoe het te krijgen?

Maak je klaar om je PS5 of Xbox Series X te pakken. Als onderdeel van zijn Cyber ​​​​Monday-deals heeft Walmart bevestigd dat het een PS5-restock en een Xbox Series X-restock krijgt op Cyber ​​​​Monday (29 november).

Walmart Plus-leden krijgen exclusieve toegang tot herbevoorrading, die om 12.00 uur ET begint. Het lidmaatschap kost $ 98 per jaar, hoewel er een optie is voor $ 12,95 per maand. Je krijgt geen vroege toegang tot een van de restocks als je een gratis proefaccount hebt, dus je moet een betaald Walmart Plus-abonnement nemen om deel te nemen.

Walmart PS5 Restock (29 november om 12.00 uur ET)

Walmart Xbox Series X-aanvulling (29 november om 12 uur ET)

(Afbeelding tegoed: Walmart)

Het is vermeldenswaard dat Walmart de klok rond elke 10 tot 15 minuten voorraad vrijgeeft tijdens het aanvullen. Dus als een van de consoles na een paar seconden als uitverkocht wordt weergegeven, vernieuw dan de pagina en kom later terug, want het proces van het aanvullen van de voorraad zal waarschijnlijk ongeveer een uur duren. Walmart kan je vragen om de koopknop “ingedrukt te houden” om er zeker van te zijn dat je geen bot bent die consoles probeert te kopen.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X lost eindelijk een van de vreemdste consoleproblemen op
Xbox lost eindelijk een van de vreemdste problemen op Xbox Series X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *