Wanneer begint de afgesloten proefperiode? Downloaden voor pc, PS4 en Xbox One

De Chivalry 2 gesloten bèta aan de horizon met 12 subcategorieën, verschillende kaartenEn veel om van te genieten. Het spelvoorbeeld zal ook platformonafhankelijk zijn, wat betekent dat je samen met je vrienden op PS4, Xbox One of pc kunt spelen via de Epic Games Store. Sommige mensen vragen wanneer de gesloten bèta van Chivalry 2 start, en hier vind je de releasetijd en hoe je kunt opnemen en downloaden naar PS4, pc en Xbox One.

een De nieuwe trailer van de game heeft een nieuwe kustkaart onthuld genaamd Lionspire. Wat de titel betreft, weet dat het een middeleeuwse first-person multiplayer-game is die er absoluut geweldig uitziet. De volledige releasedatum is pas in juni, maar je kunt het een paar dagen eerder spelen, op voorwaarde dat je het nu vooraf bestelt.

Hieronder vind je de gesloten demo van Chivalry 2 om te beginnen, en je zult ook ontdekken hoe je je hiervoor kunt aanmelden op PS4, pc en Xbox One.

Hoe Chivalry 2 vergrendelde proefversie te downloaden

Je moet Chivalry 2 vóór 23 april reserveren om je te abonneren en de gesloten bèta te downloaden.

Mits je Chivalry 2 pre-ordert vóór de bovenstaande datum, registreer je je en kun je het closed play-model downloaden naar pc via de Epic Games Store, evenals de PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X.

Weet dat het speelbare model een cross-over is, wat betekent dat je het kunt opnemen tegen vrienden op zowel PlayStation, Microsoft als pc.

Als je het op de PS5 hebt gekocht, weet dan dat het wordt geleverd met verbeterde functies zoals 4K-beelden, adaptieve spelers voor de DualSense-controller en haptische feedback (via PlayStation-blog).

Pre-order de Standard Edition-game gewoon voor £ 34,99 (via PSN-winkel) Om toegang te krijgen tot de gesloten bèta.

Je kunt de speciale editie echter kopen voor £ 44,99 om toegang te krijgen, plus de volgende bonussen zoals 1.000 kronen en 5.000 gouden munten.

Hoe laat begint de gesloten bèta van Chivalry 2?

De gesloten bèta van Chivalry 2 begint op 23 april om 10.00 uur PDT met de release.

Dit betekent dat de lanceringstijd van de gesloten bèta van Chivalry 2 ook 13:00 ET en 18:00 Britse zomertijd op dezelfde dag moet zijn.

Alle bovengenoemde horloges zijn bevestigd op de PlayStation Blog, wat betekent dat we niet lang hoeven te wachten om ze te verslaan in bloedbadgevechten.

Nogmaals, bestel gewoon de standaardeditie van het spel om je te registreren.

In ander nieuws, hoe laat komt een Nier Replicant uit? Preload en releasetijd voor PS4, pc en Xbox One

READ  Download alle afleveringen van Beauty & The Boss gratis op TVBAnywhere +
Written By
More from Eda Greene

Clash Royale plaagt een nieuwe kaart die in seizoen 16 naar de game komt

Afbeelding via Supercell Clash Royale’s seizoen 15 loopt ten einde. Met het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *