TS Inter 2e jaar 2022 examens beginnen vandaag, Download Inter hal tickets op tsbie.cgg.gov.in en bekijk de instructies voor de examendag hier

TS Inter examens voor het tweede jaar 2022 | Inter Hall Tickets, Richtlijnen examendag

Foto: iStock

Telangana State Board of Intermediate EducationTS BIE is volledig voorbereid op actie TS 2e jaars examens 2022 vanaf vandaag – 7 mei 2022, slechts één dag later TS Inter De examens van het eerste jaar zijn begonnen. Studenten kunnen Intermediate Hall-tickets nu downloaden van de officiële website – tsbie.cgg.gov.in. Ze zouden ook de onderstaande instructies voor de examendag moeten zien.

De TS Inter 2nd Year 2022 examens beginnen met het ‘2nd Language Paper 1’ examen, net als de AP Inter examens. Examens op middelbaar niveau eindigen op 24 mei 2022 voor alle studenten. Als iemand doorgaat met het downloaden van Inter 2nd Year 2 lounge-tickets, kan hij dat doen via de directe link die hier wordt gegeven.

Alle Inter-examens worden offline afgenomen met strikte COVID-19-veiligheidsprotocollen. TS BIE heeft ook bepaalde richtlijnen voor examendagen opgesteld die iedereen zou moeten kennen en volgen. Bekijk hier de last-minute instructies.

TS Inter 2 jaar 2022 examens: examendag instructies

  1. Alle leerlingen van klas 12 worden geadviseerd om minimaal een uur voor aanvang van de Inter-toets in het toetscentrum aanwezig te zijn. Dit zou hen helpen mogelijke last-minute rush te vermijden.
  2. Internationale tweedejaarsstudenten wordt aangeraden een waterfles bij zich te hebben om gehydrateerd te blijven in dergelijke weersomstandigheden.
  3. Elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, bluetooth, etc. zijn niet toegestaan. Studenten wordt geadviseerd deze niet mee te nemen naar de examenruimte. Mocht er iemand bij hen worden aangetroffen, dan wordt streng optreden verwacht.
  4. Maskers worden aangemoedigd voor uw veiligheid. Studenten moeten ook andere COVID-19-veiligheidsprotocollen volgen en vermijden dat ze zich in grote groepen verzamelen in het testcentrum. Social distancing moet worden aangemoedigd.
READ  Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2

TS Inter 2nd Year 2022 examens worden gehouden voor een groot aantal studenten. De examens volgen op TS Inter Results 2022, die minimaal een maand na afloop van de examens wordt vrijgegeven. Naar verwachting zal TS BIE deze informatie op een later tijdstip vrijgeven. Times Now wenst alle Telangana Inter-studenten het allerbeste in hun leven Bestuursexamens!

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *