Wanneer komt GoldenEye 007 naar Xbox Game Pass?

Vorige maand verraste Rare ons allemaal door het aan te kondigen GoldenEye 007 komt naar Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass. We hebben echter geen releasedatum voor de game – alleen dat deze binnenkort uitkomt. Dus wanneer kunnen fans van de klassieke N64 ernaar uitkijken om terug te duiken in de genrebepalende stealth-shooter en boeiende multiplayer die adrenaline pompt?

Wanneer komt GoldenEye 007 naar Xbox Game Pass?

Het is nu twee weken geleden en met de feestdagen in aantocht, weten we nog steeds niet helemaal zeker wanneer GoldenEye 007 officieel wordt gelanceerd op Xbox Game Pass. Er wordt aangenomen dat er ergens in 2023 een Nintendo Switch Online-release zal komen We kunnen dus aannemen dat het voor het einde van het jaar op Xbox Game Pass zal verschijnen. Maar dit is slechts een gok.

Een recent persbericht van Nintendo waarin de aanstaande release van Mario Part 1 & 2 via Nintendo Switch Online werd aangekondigd, vermeldde GoldenEye 007, maar gaf geen datum. Het is echter niet opgenomen in de lijst met 2023-games, wat dit jaar bijdraagt ​​​​aan de aankomende trend.

Wanneer GoldenEye 007 naar Xbox Game Pass komt, zal het een bijgewerkte versie van de originele ervaring zijn. Het zal verbeterde besturingsopties bevatten, waaronder ondersteuning voor dubbele analoge sticks. Kun je geloven dat dit niets was? Het wordt ook geleverd met een native 16:9-resolutie tot 4K Ultra HD waar het wordt ondersteund, een stabiele verversingssnelheid en ontgrendelingsprestaties.

En ja, de premium multiplayer-ervaring komt terug. Maar terwijl de Switch-versie online ondersteuning zal hebben, biedt de Xbox Game Pass-versie alleen een lokaal multiplayer-scherm. Aan de ene kant zal dit ons zeker terugbrengen naar de gloriedagen van het gamen uit de jaren 90, ze zijn niet erg comfortabel in 2020. Luister, ik hou net zoveel van lokale gameplay als alle millennials – er gaat niets boven het gevoel van onzin over jou te praten. Ik heb liever toppen naast je en je houdt ze bij de mijne – maar ik heb nu een baan. Ik heb kinderen. Ik kan de familie niet opgeven om een ​​paar GoldenEye-attracties door de stad te gaan spelen.

READ  Colossal Cave voegt PS5- en Xbox Series-versies toe
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-fout 0x97DD001E bij verbinding met Xbox Live op console of pc
U kunt een Xbox-foutcode tegenkomen 0x97DD001E Wanneer u verbinding probeert te maken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *