Splatoon 3 wordt morgen geüpdatet naar versie 1.2.0, hier zijn de patch-opmerkingen

Wijzigingen in amiibo

Ondersteuning toegevoegd voor Inkling (geel), Octoling (blauw) en Smallfry-amiibo.

Wijzigingen in contact

 • Er zijn verbeteringen aangebracht in de gegevensoverdracht tussen spelers.
 • Gemiddeld worden de gegevens ongeveer 0,05 seconden sneller overgedragen dan voorheen.
 • Gebruikers kunnen een afname verwachten in de tijd die de speler nodig heeft om schade op te lopen om het te verslaan, de tijd die nodig is om het gouden ei aan te raken om het daadwerkelijk te vangen, en andere soortgelijke acties.
 • Deze verbeteringen kunnen een trage of onbetrouwbare internetverbinding niet volledig compenseren.

Wijzigingen in multiplayer

 • Specificaties van enkele subwapens zijn gewijzigd:

Gasgranaat – De tijd die nodig is om de inkt te herstellen na gebruik van een gasgranaat is met ongeveer 0,25 seconden verlengd.

 • De vereiste punten voor sommige speciale wapenaanbiedingen zijn gewijzigd:

Flingza-rol – 200 tot 210

Remmachine – 200 tot 210

REEF-LUX 450-200 tot 210

Wijzigingen in Splatfest

 • Het is zo ontworpen dat wanneer spelers van elk team verschijnen tijdens Open en Pro Splatfest-gevechten, ook de aansluiting van elk team wordt weergegeven, zodat het gemakkelijk te zien is in welk Splatfest-team ze zitten.
 • Maak het mogelijk om “NIEUW!” te melden. Tijdens het Splatfest-festival verschijnen met de hand getekende afbeeldingen in de lucht boven Splatsville.

Andere wijzigingen

 • Informatie zoals de naam van de huidige positie en de voortgang van de uitdaging wordt nu weergegeven bij het openen van het lobbymenu tijdens matchmaking in de lobby of Grizzco.
 • Als je alleen speelt, onmiddellijk nadat je “Keep going” of “Change gear, then go!” hebt geselecteerd. De speler kan nu de knop – in de lobby of Grizzco gebruiken om matchmaking te annuleren, afhankelijk van de geselecteerde spelmodus.
 • In de lobby of Grizzco, wanneer de speler “OK!” kan selecteren. of ‘Ja’ wanneer u zich bij een vriend voegt, wordt er nu een geluidseffect afgespeeld en trilt de console om de speler op de hoogte te stellen.
 • De efficiëntie van matchmaking is verbeterd tussen Anarchy Battles (Open), Anarchy Battles (Series), Splatfest Battles (Open) en Tricolor Attack.
 • Deze veranderingen betekenen dat een paar spelers die deelnemen aan Anarchy Battle (Open) of Splatfest Battle (Open) kortere wachttijden kunnen verwachten.
 • Bij het lezen van amiibo met Freshest Fit opgeslagen op het scherm van het apparaat, zal er nu een uitroepteken zijn waar ‘Freshest Fit’ rechtsonder in het scherm wordt weergegeven.
READ  Klap op het anti-democratische gezicht van BJP

Deze update is gericht op het aanpassen van een aantal wapens, het verbeteren van veel functies en het oplossen van bugs met betrekking tot gevechten.

We hebben verschillende wijzigingen aangebracht om de gameplay enigszins te verminderen, aangezien de speler buiten de actie blijft en constant subwapens of speciale wapens gebruikt. Deze patch geeft prioriteit aan bugfixes en andere aanpassingen aan wapens zullen doorgaan in de volgende update.

Daarnaast hebben we de hoeveelheid tijd die nodig is om bepaalde modi te matchen verkort, de latentie van gevechten verminderd, kleine verbeteringen aangebracht in de lobby en meer.

De volgende update richt zich op nieuwe functies voor het seizoen dat in december begint, wijzigingen in de wapenbalans en wijzigingen in de Splatfest Tricolor Attack-modus. De release staat gepland voor het einde van het huidige seizoen.

More from Madison Garrett
Elden Ring survival-mod voegt regiospecifieke honger, dorst en ziekten toe
Voor een bepaald type speler schreeuwen de uitgestrekte open werelden om één...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *