Wanneer komt Madden 22 op Xbox Game Pass?

Madden 22 is sinds de lancering enorm in opkomst met nieuwe Ultimate Team-content, maar toegang tot Xbox Game Pass zou een hele nieuwe groep spelers kunnen opleveren.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over wanneer Madden 22 op Xbox Game Pass zal verschijnen, zodat gamers ze kunnen downloaden en er zelf van kunnen genieten.

Wanneer komt Madden 22 op Xbox Game Pass?

Helaas werkt Madden 22 momenteel niet aan Xbox Game Pass, maar deze zal waarschijnlijk in de nabije toekomst verschijnen.

Terugkijkend op Madden 21, kwam deze titel pas zes maanden na de wereldwijde lancering op Xbox Game Pass.

Madden 21 werd uitgebracht op 28 augustus 2020 en kwam op dinsdag 2 maart 2021 uit op Xbox Game Pass.

DROP TERUG: je moet even wachten voordat Madden 22 Game Pass bereikt

Hoewel ze zich nog steeds aan het begin van maart kunnen houden, zal Madden 22 waarschijnlijk snel landen nadat het op 20 augustus 2021 werd uitgebracht.

Als ze dicht bij het gat blijven van lancering tot Game Pass vorig jaar in gebruik, zien we Madden 22 op Xbox Game Pass op dinsdag 22 februari 2022.

Als ze willen meegaan met de release van maart, dan valt 1 maart 2022 ook op een dinsdag en lijkt de volgende meest waarschijnlijke overtreder te zijn voor de aankomstdatum van de Xbox Game Pass.

Speel Madden 22-demo nu met Xbox Game Pass

Hoewel Xbox Game Pass-abonnees Madden 22 momenteel niet voor onbepaalde tijd kunnen downloaden en behouden, hebben ze al een manier om meteen te beginnen met spelen.

Xbox Game Pass krijgt de meeste EA-titels via de service die EA Play in hun bibliotheek bevat, dus Xbox Game Pass-abonnees krijgen dezelfde voordelen als bij een EA Play-abonnement.

Een van die games is de 10 uur durende proefversie van EA Play voor volledige toegang tot de meeste van hun grote titels, waaronder Madden 22.

Terug naar 21: Je kunt altijd terug naar Madden van vorig jaar

De Madden 22-demo biedt volledige toegang tot het spel, maar met het voorbehoud dat je het na 10 uur speeltijd moet kopen om verder te spelen.

Als je toevallig de EA Play-demo probeert om Madden 22 uit te proberen, sluit dan de game volledig af en start je console opnieuw op als je klaar bent met spelen.

Er zijn sinds de lancering problemen geweest met de tijdslimiet van 10 uur die afnam wanneer spelers terug in het dashboard springen, dus sluit het als je geen tijd wilt verliezen.

READ  Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden
Written By
More from Vanessa Hale
‘Pandemic’ wordt deze maand waarschijnlijk uit de Xbox Store verwijderd
Foto: Asmodee Digital Er is dus een spel genaamd pandemieHet is ongeveer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *