Wanneer kun je de nieuwe iPadOS 16.1-update downloaden?

Wanneer kun je de nieuwe iPadOS 16.1-update downloaden?

Het lijkt erop dat de iPad eind oktober wat liefde zal krijgen van het bedrijf Cupertino. Het lijkt erop dat iPadOS 16.1 in de laatste week van deze maand beschikbaar zal zijn. Apple heeft dit nieuws nog niet bevestigd, aangezien het bedrijf zelden reageert op verhalen uit arcades.

Nieuws of geruchten komen niet zomaar ergens vandaan. Dit meldt journalist Mark Gorman van Bloomberg op zijn persoonlijke pagina Twitter account. De door de journalist genoemde releasedatum is 24 oktober 2022. We kunnen die dag ook de iOS 16.1-update verwachten, om één simpele reden.

iPad krijgt eind oktober een update

Apple heeft tot nu toe op dezelfde dag een bèta-update uitgebracht voor zowel iPhone als iPad. Ook hebben beide softwarepakketten tot nu toe dezelfde versienummers gekregen. Natuurlijk weet je nooit zeker wat Apple in petto heeft, maar de kans is groot dat beide updates tegelijk verschijnen.

Nu vraag je je misschien af: waarom eerst iPadOS 16.1 en niet versie 16? Welnu, Apple heeft eerder de iPad OS-update uitgesteld. Om meer verwarring met iOS 16.1 te voorkomen, kan de iPhone-maker er nu voor kiezen om bij versie 16.1 te blijven.

Welke iPads?

Waarom heeft Apple de update uitgesteld? Er was eerder wat buzz over de geweldige baan theater manager. Niet beschikbaar voor oudere modellen. De fabrikant heeft nu Maak een verandering, zodat iPad-bezitters uitkijken naar de klus. Dus het goede nieuws is overal.

Dan is de vraag voor welke iPad-modellen iPadOS 16.1 wordt uitgebracht. De update is compatibel met alle Pro-modellen en werkt op alle 3e generatie iPad Air-versies. Bovendien heb je op zijn minst een gewone 5e generatie iPad of iPad mini nodig om de geheel nieuwe functies te krijgen.

Heb je een fout gezien? Email ons. We zijn je dankbaar.

Twitter

Reageer als eerste.

Reageer op het artikel:

Wanneer kun je waarschijnlijk aan de slag met iPadOS 16

READ  Hoe Apple Kaarten aantrekkelijker maakt voor Nederlanders

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *