Modern Warfare II-schijf is bijna leeg

Modern Warfare II-schijf is bijna leeg

Een soldaat loopt door een veld terwijl het beeld langzaam wordt vernietigd.

afbeelding: Activision / Kotaku

Spelers die vroege fysieke exemplaren van Call of Duty: Modern Warfare II Je zei dat de meegeleverde schijven slechts ongeveer 72 MB aan gegevens bevatten, waardoor spelers online moesten gaan en nog eens 100 GB aan gegevens moesten downloaden om het spel daadwerkelijk te spelen.

officieel, Moderne oorlogsvoering II Niet uit tot morgen. Maar zoals gewoonlijk gleed een paar exemplaren van de militaire schutter die uit het magazijn kwam een ​​beetje vroeg weg en belandde in de handen van enkele gelukkige spelers. In theorie zou deze schijf de gamedrive moeten bevatten, eerder digitaal uitgebrachtHet moet ook multiplayer bevatten, die morgen op de officiële releasedatum voor iedereen volledig wordt gelanceerd. Maar zoals ik al zei EurogamerEn de Dit is niet het geval. In plaats daarvan kregen spelers die vroege exemplaren van Moderne oorlogsvoering II Ze kwamen erachter dat de schijf leeg was en dat ze de hele game online moesten downloaden en installeren voordat ze konden spelen.

Kotaku Ik heb contact opgenomen met Activision over deze dummy-schijven en of het bedrijf van plan is om in de toekomst fysieke winkelexemplaren van de game aan te bieden.

Moderne oorlogsvoering II– Na de laatste update – Het is meer dan 150 GB als je campagne en multiplayer opneemt. (Dit omvat niet wat nog niet is vrijgegeven) Oorlogszone 2.0 Het wordt in november uitgebracht.) Terwijl sommige spelers het spel gemakkelijk en snel kunnen downloaden, kan het downloaden van de grote bestandsgrootte voor anderen uren of dagen duren en kan het ertoe leiden dat ze hun huidige internetdatalimiet overschrijden. Een ander probleem zoals aangegeven Eurogameris dat in sommige delen van de wereld de energiekosten snel stijgen en dat het duur kan zijn om een ​​grote next-gen console urenlang te laten draaien om een ​​game te downloaden.

Lees verder: De harde en basale kunst van het houden van geannuleerde games zoals Starfox 2

Maar zelfs als iedereen in de wereld geweldig internet heeft, een lage energierekening en heel veel vrije tijd om te wachten MW 2 Om te downloaden verandert het niet hoe vervelend deze virtuele schijfmodus is. Het maakt het uiteindelijk moeilijk om de consoleversies van de game legaal te onderhouden, wat een andere klap is houd het spel. Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat een uitgever bijna lege schijven heeft verzonden, maar het is nog steeds vervelend dat het weer gebeurt, omdat het moeilijker wordt om games te onderhouden voor een van ’s werelds grootste franchises.

Plus, what happens when the Call of Duty: Modern Warfare 2 servers die one day? Well, you can probably guess. Unless Activision changes something in the future, the disc and all 72MB of its data will just become a paperweight once the servers die. At least you can play the other 46 Plicht Speelgoed ook wel M . genoemdOdern Oorlogvoering Terwijl.

READ  Hyper Scape, Ubisoft's Cyberpunk Battle Royale, wordt stopgezet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *