Warrior Boy gaat over een krijger en is nu uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X | S

Is er een meer algemene titel dan Warrior Boy? Game of War kan dat speciale koekje pakken (bedankt, draagbare F2P). Toch merken we dit aan het einde van het jaar in een artikel met de titel “The Worst Headlines 2021”.

We willen echt bewijzen dat Warrior Boy ongelijk heeft, maar de trailer en screenshots zijn verre van “veelbelovend”. Dit is een third-person actie-avonturenspel in dezelfde trant als Maximo of nieuwer Effie, Waardoor je een nederige jongen wordt die een magisch juweel vindt dat hem soortgelijke magische krachten geeft, voordat hij in een hinderlaag wordt gelokt door goblin-indringers. Je komt een pijl tegen die in een doos zit, en je avontuur begint pas echt. Warrior Boy is vandaag uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X | S.

Onze grootste zorg is dat de trailer, het origineel dat de verklaring aflegde voor Warrior Boy, vol zit met tientallen audio- en grafische fouten. Het toont een zeer primitieve hack-and-slasher, met enkele routine-graphics en gevechten die het best kunnen worden omschreven als een toon. Bekijk het zelf door naar de Xbox-winkelpagina te gaan waar je de game voor £ 25,49 kunt vinden: Wekt geen vertrouwen op.

We hadden het eerder mis gehad, en misschien was er meer tijd voor TADVGames Studio om Warrior Boy te upgraden dan wat in de trailer te zien was. We weten dat het een singleplayer-ervaring is, en de focus ligt op het ontwijken van aanvallen van vijanden tijdens gevechten. Toverstokken en bommen zullen binnenkort je zwaard vervangen, dus er zijn opties die verder gaan dan melee, en je verzamelt munten en edelstenen om toegang te krijgen tot meer wapens.

READ  Madden 21 op PS5 en Xbox Series X | S op 4 december, maar er is één probleem

De screenshots laten zien dat het oorspronkelijke huis zich ontwikkelt tot mijnen en woestijngebieden, terwijl je neusachtige monsters tegenkomt met Zone of Impact-aanvallen. Verder weten we niet veel: deze zullen we zo snel mogelijk beoordelen om onze zorgen te bevestigen of ze volledig te ontkrachten. Neem nu uw weddenschappen.

De beloofde functies zijn onder meer:

  • The Warrior Boy is een singleplayer.
  • Je moet de vijanden onder ogen zien en ze verslaan.
  • Er zijn verschillende vijanden, sommigen van hen hebben pijlen die ze op je kunnen schieten en proberen hun pijlen over te slaan en ze te doden.
  • Gebruik zwaard of bommen om ze te bestrijden en te verslaan.
  • Dood 4 vijanden om een ​​toverstaf te krijgen waarmee je vijanden sneller kunt doden.
  • Beschikbaar op consoles met Windows 10 en Xbox One, inclusief Xbox One X.

Warrior Boy wordt nu gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X | S.

Game beschrijving:

Een jongen die in de middeleeuwen leefde, vond veel juwelen en verzamelde juwelen en stopte ze in een doos zonder te weten dat er mensen in de naburige dorpen woonden die op zoek waren naar deze juwelen en dat ze vijanden van elkaar waren en dat er gevechten tussen hen gaande waren. Om deze juwelen te bemachtigen en iedereen te doden die een van deze juwelen heeft en niet van dezelfde stam, dachten we dat dit hen veilig en gelukkig zou houden en ervoor zou zorgen dat ze voor altijd zouden leven. Ze ontdekken dat er een jongen is die dit sieraad heeft gekregen en het in een doos heeft gedaan, en ze komen allemaal overeen om samen te werken, de jongen aan te vallen, het juwelendoosje te stelen en een mijn te bouwen om het te reproduceren en te distribueren naar de dorpen.

READ  Top nieuwe videogames die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 11-17 oktober 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077: Hoe verschilt de game op Xbox One S / X- en PS4 Pro-consoles na patch 1.2

Na een paar verontrustende maanden na de release van Cyberpunk 2077 is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *